Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 
EDAIN

Startup partner a Dell-lel, a Cryptodata-val és a Prisma Analytics-szel

BASM, az első Blockchain titkosított laptop

Az EDAIN egy mesterséges intelligencia által vezérelt tudásteremtő ökoszisztéma. A tudáshoz való egyenlő hozzáférés biztosítása fontos szerepet játszik az emberi tudásbeli hiányosságok felszámolásában, és felhatalmazza az emberiség teljes emberi intelligenciáját problémamegoldó törekvéseinkben. Az EDAIN a C+8 Technology nevű forradalmian szabadalmaztatott adatmodellt használja hatalmas mennyiségű adat rögzítésére és feldolgozására – jelenleg több ezer különböző forrásból. Egyedülálló külföldi projekt, az Edain Technologies által.

Az Edain Technologies 3 márka egyesülésének eredménye

Prizma Analitics
Kriptoadatok
Dell

Ez egy teljes ökoszisztéma, amelyet mesterséges intelligencia alapján hoztak létre, saját technológiával, amely javítja a keresőmotorok működési elvét. A progresszív informatikai cég arzenáljában több alaptermék is található.

Dokumentációk
A webirodán belül is elérhetők

1. >>Whitepaper (angol)<<
2. >>Teljes Prezentáció (angol)<<
3. >>Kompenzációs Terv (angol)<<
4. >>Staking Periód (angol)<<
5. >>BASM, az első Blockchain titkosított laptop (angol)<<

Edain Termékek

C+8 Technológia

  • QSearch: egy olyan eszköz, amelyet az entitások közötti kapcsolatok felfedezésére és feltárására terveztek egy rendkívül összetett hálózati vizualizációs és elemzési környezetben.
  • Social Circumplex: egy élvonalbeli eszköz, amely túlmutat mindenen, amit eddig elértek azáltal, hogy láthatóvá teszi a diskurzusban jelenlévő társadalmi energia többféle dimenzióját.
  • Company elemzésére: használja a Prisma Business Circumplex-et, hogy elemezze a társadalmi energiákat egy adott céggel kapcsolatban. Úgy tervezték, hogy információs előnyt biztosítson, a Company Analyzer valós idejű Market Intelligence-t biztosít a nagy adatfolyamokban rögzített információs áramlásokban.
  • Prisma indikátorok: egy kvantitatív eszköz az egyéni tulajdonságok időbeli mérésére.
  • Az Ár-előrejelzés eszköz egy sor mutatóból áll, amelyek a Business Circumplex-adatokat használják fel saját piacelemzési modellekbe, hogy rendkívül pontos ártrend-értékeléseket biztosítsanak az állami vállalatok számára.
  • A GeoMap eszköz egyedülálló lehetőséget kínál annak megjelenítésére, hogy egy adott témával kapcsolatban mely helyekről beszélnek és írnak. A GeoMap kiváló módja annak, hogy holisztikus képet kapjon bármely tárgyat körülvevő térbeli dimenzióról.A C+8 Technology® egy élvonalbeli adatimportálási és átalakítási motor, amely lehetővé teszi az adatok teljes önszerveződését az adatok atomizálásának és az események okozati összefüggéseivel való rendszerszintű társítási folyamatnak köszönhetően. A C8 plus technológián alapuló programok és alkalmazások mesterséges intelligenciával rendelkező keresőmotorok. Lehetővé teszik, hogy még az ember tapasztalatait, érzelmeit, hangulatát is figyelembe vegye. Végső soron az emberi tudás teljes spektrumában tudást nyújtó szoftveralkalmazások sokasága válik elérhetővé a C+8 App Marketplace-en.

C+8 Tudástár

  • A C+8 Tudástár ötvözi a nagy adatelemzést és a mesterséges intelligenciát, hogy döntéshozóként minden embert képes legyen arra, hogy az adatokat hasznosítható tudássá alakítsa. A tár elsődleges funkciója az összes C+8 feldolgozott tudás biztonságos tárolása

Fejlesztői API

  • Az EDAIN fejlesztői API-kat biztosítanak a harmadik féltől származó szoftverfejlesztők számára, akik a C+8 Tudástárban feldolgozott tudását szeretnék hasznosítani. Sok ezer különböző típusú adattípus áll a fejlesztők rendelkezésére, akik szoftvertermékeik alapvető összetevőjeként szeretnének hozzáférni a feldolgozott tudáshoz.

Kereskedhető licenckulcs (TLK)

  • Az EDAIN tudásökoszisztémában a kereskedhető licenckulcsok (TLK) a konvertálható csereeszköz, amellyel a fogyasztók hozzáférhetnek a tudáshoz a C+8 App Marketplace-en (az EDAIN alkalmazásboltjában) kínált minden licencelt szoftveralkalmazáson keresztül. A TLK a blokklánc technológiára épül a biztonság, az átláthatóság és a nyomon követhetőség, valamint az egyes kulcsok életciklusának egyedisége érdekében.
  • Az egyik irány a hordozható technológia, beleértve a laptopokat és okostelefonokat is, a blokklánc technológiák integrálásával. Már megvásárolható egy laptop hideg kriptovaluta pénztárcával. Megvásárolható a projekt személyes fiókodban.

A Dell és az Edain Technologies együttműködésének hivatalos megerősítése magából a számítógép-titánból származik.

Az Edain Technologies globális számítástechnikai óriás vezetősége pozitív visszajelzései alátámasztják, hogy az ökoszisztéma összhangban van a vállalat filozófiájával. A fentiek mindegyikét megerősítik a hivatalos Dell-fiókban. A Prizma Analitics adminisztrációja nem állt félre a hízelgő kijelentések mellett. A szóban forgó projekt meglehetősen sokrétű fizetési rendszert támogat, például hitelkártyákat, banki átutalásokat és természetesen kriptovaluta-utasításokat.

A BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉGEK

Most megpróbálok könnyen érthető módon válaszolni a kérdésre: hogyan lehet pénzt keresni az Edain Technologies-on a platform saját tokenek használatával. Az EAI egy natív token, amelyet a C8+ alkalmazások eléréséhez használnak.

Edain token (EAI)

Rögzített élettartamú 470 000 000 EAI összkínálattal az EDAIN token stratégiáját a fenntarthatóság jegyében alakították ki – a megfelelő rövid távú erőforrások biztosítására, valamint a megfelelő ellátás és skálázhatóság biztosítására a hosszú távú célokhoz.

Token Értékesítés

Az Edain Technologies 2021. szeptember 29-i előértékesítési időszakától kezdődően a fix EAI-keret 50%-át, azaz 235 000 000 (kétszázharmincöt millió) eladásra kínálja a nagyközönség számára. A teljes rögzített EAI kínálatból az Edain Technologies 40%, azaz 188 000 000 (száznyolcvannyolc millió) nyilvánosan elérhető, és 10% vagy 47 000 000 (negyvenhét millió) magánjellegű, eladó.

Ne feledd, hogy az előértékesítési időszakból eladatlan EAI-k a tétkészletbe kerülnek. Az előértékesítési időszak végén az Edain Technologies nyilvánosan jelenti az összes értékesítés előtti értékesítési adatot a TLK-kiosztások teljes áttekintésével.

A következő az EDAIN 50%-os, azaz 235 000 000 (kétszázharmincötmilliós) TLK-juttatásának egyenlege:

AI-alapú környezet, amely folyamatosan növekvő mennyiségű dinamikus információhalmazt tartalmaz, amelyek digitálisan leképezik a valós világot, annak viselkedését és összefüggéseit.

Következésképpen a felhasználókat natív licenckulcsok formájában jutalmazzák a hálózat biztonságáért. A Staking a működésének első napjától, 2022. március 29-től érhető el az Edain-en belül. Az EAI 2022. március 29-től Uniswap-on jelenik meg kezdőár 1 USD. Eddig a pillanatig azonban, mint minden blokklánc-indításnál a tőzsdére lépés előtt, a megvásárolt tokenek blokkolva vannak.

Alap információk
ℹ️ Domain név : 2021. június 30. - 2023. június 30.
🏳️ Nyelvek: Angol, spanyol, francia, német, olasz, orosz, vietnami, kínai, török, indiai, román
🗓 Hivatalos indulás: 2021. szeptember 29.
💵 Minimális befektetés: 199$-tól
♻️ Befizetési lehetőségek: Bankkártya, Banki átutalás, USDT ERC20, BTC, ETH, DAI, LTC (Coinpayment hálózaton, mint az ATG esetében)
💰 Minimum Kifizetés: 100$
Regisztráció menete
Kérlek kattints az általad szimpatikus linkre (bal láb vagy jobb láb).
Regisztráció űrlap kitöltése

Töltsd ki a kötelező mezőket, és kattints a “Regisztráció” gombra. Ezután lépj be a megadott e-mail-címre, és kattints a “Fiók ellenőrzése” (Verify account) gombra.

https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/12/edain_reg1.jpg

Ahogy beléptünk az oldalra, ajánlott a Settings menüben beállítani a 2 faktoros azonosítást, illetve itt láthatod, hogy ki a szponzorod és hogy mely lábán vagy.

A Media menüben megtalálhatod az összes dokumentumot a cégről (prezentáció, white paper, stb..)

Csomag vásárlásának menete

A „Buy” (Vásárlás) gombra kattintva a befektető tokenek mellett további értékes dolgokat is láthatsz. Ezért az EAI-k bizonyos csomagokban vannak implementálva. Minél több a befektetés, annál értékesebb a bónusz, amit a befektetés mellé kapunk. Feljebb – a leírásomban – megtalálod, hogyan változik a token ára az idő előre haladtával.
Például az 1499$-os csomag tartamaz 1db BASM-et, az első Blockchain titkosított laptopot is. Minden csomagban megtekinthető, hogy mit tartalmaznak a tokeneken kívül.

A kiválasztott csomag alatt kattints a “View Package” (csomag megtekintése) gombra, ahol láthatod, hogy az adott csomag mit tartalmaz. Ha szimpatikus, akkor kattints a “Buy” (Vásárlás) gombra.

https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/12/buy-edain-1.png
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/12/buy-edain-2.png

Válaszd ki hogyan szeretnél befizetni, én az LTC (Litecoint) ajánlom az olcsósága miatt, majd töltsd ki a személyes adataidat és kattints a “Buy Edain” gombra.

Ezután átirányít az oldal az ATG révén már jól ismert coinpayment-re, ahol megtalálhatók az utalási adatok.Figyelj a fee-re!

https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/12/buy-edain-3.png

Az elküldés után várni kell néhány percet (kb. 15-60 perc). Amikor ezt a képet láthatod, akkor kattints a “Continue to seller’s store…” (Tovább a Sellers Store-hoz) gombra!

Majd a következő ablakban kattints a “Go back to dashboard” (vissza a webirodába) gombra

https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/12/buy-edain-4.png

Gratulálok, megvásároltad az EAI-t.

💬 FRISS HÍREK - AKTUALITÁSOK - BESZÉLGETÉSEK A CÉGRŐL

👫 DISCORD KÖZÖSSÉGI SZERVEREMEN

ℹ️ Ha még nincs discord alkalmazásod itt töltheted le: https://discord.com/download
🔐 Ha már van discord fiókod csatlakozz szerveremhez az alábbi bannerre kattintva

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
👫 Ahol Minden Megtalálható!💬 Discord Közösségem
Discord - Közösségi Csoportom
error: Védett tartalom!