Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 

Elértük a 15.000 főt és a 16.000 eladott Node-ot

2022.06.24.by A Te Üzleted
BLACKFORT - HÍREK

Elértük a 15.000 főt és a 16.000 eladott Node-ot

Vásárolj Node-okat!

Kedves Tagok

Elértük a 15.000 főt! Nemrég adtuk el a 16.000. node-ot, jelen pillanatban főleg az esti órákban gyarapodunk, percenként kb 5-8 fővel. Szeretnénk elmondani, hogy büszkék és boldogok vagyunk, hogy Önnel dolgozhatunk. Minden korosztály képviselteti magát, 35 országban vagyunk aktívak. Némelyikben nagyon erősen, némelyikben pedig az elején járunk. Láthatja, meddig terjedhet egy hálózat, ha „csak” megteszi az első lépést.

Elért felhasználók:

  • Több, mint 15.000 ember
  • Csúcsidőben percenként 5-8 fővel növünk
  • 35 országban vagyunk jelen
  • Több mint 16 000 eladott node

Affiliate partnereink:

  • 5 ember, aki fehér gyémánt rangot kapott
  • 6 gyémánt rangú ember
  • 18 Emerald rangú ember
  • több mint 30 ember, akik most topáz rangúak

Személyes üzenet az alapítóktól

„A Blackfort egy olyan közösségi projekt, amelyben leányvállalataink sikere, cégünk sikere és blokklánc-terjesztésünk, valamint a tokenizált eszközmennyiség közvetlenül és pozitívan korrelál egymással. Mindannyian egyként működünk, hogy ne csak életre keltsük ezt az ötletet, hanem terjesszük és decentralizáljuk.” – Stefan H. vezérigazgató, BlackFort

„A BlackFort valami új és nagy kezdete, nagyon büszkék és boldogok vagyunk, hogy a közösség gyorsan növekszik. Számunkra ez annak a jele, hogy megvan a közösség támogatása abban, hogy ezt a projektet egy teljesen új szolgáltatási szintre emeljük és ötleteket adunk a blokklánc jelentésére. Köszönjük mindenkinek, hogy nagy része ennek a projektnek és köszönjük a belénk vetett hitet.” -Lucas H. COO, BlackFort

Arra szeretnénk kérni, hogy segítsen nekünk közösségeket létrehozni online, hogy a következő hónapokban bemutathassuk növekedésünket a világnak.
Minél nagyobb számokat tudunk produkálni, annál jobb mindannyiunknak.

🪩 Közösségi Csatornáim, melyekhez Fontos csatlakoznod!

☄️ Kövesd Youtube csatornám és csatlakozz Discord szerveremhez, ahol megtalálható minden friss hír és néhány olyan projekt is, amely a honlapon nem.
Légy tagja a közel 1000 tagot számláló Discord szerveremnek!

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png

👫 Discord - Ahol Minden Megtalálható!

Discord Szerver

📹 Youtube - Minden Videó

Youtube Csatornám

📲 Telegram - Néhány infó

Telegram Csatornám

© 2023 A Te Üzleted @ Minden jog fenntartva | Nem vagyok sem befektetési, sem üzleti tanácsadó! | A feltüntetett cégek a saját álláspontomat tükrözik.

« Translate »