Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 

FONTOS INFORMÁCIÓKMIELŐTT BÁRHOVA IS BEFEKTETNÉL, OLVASD EL

Az általam bemutatott cégek a saját álláspontomat tükrözik, nem vagyok sem üzleti, sem befektetési tanácsadó!


Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy tisztában kell lenned azzal, hogy a passzív jövedelmet ajánló cégek kockázatosak, az előzmények nem garanciák a jövőre nézve, ezért mindenki úgy fektessen be bármelyik cégbe, hogy figyelembe veszi a kockázatot. A befektetés alapjaiban szinte mindig bizonyos kockázatokat hordoz magában. Főleg a HYIP-ekbe történő befektetések nagy kockázatúak, mivel maga a HYIP-ipar rendkívül instabil és kiszámíthatatlan. De egy ilyen nem megfelelő környezetben is jelentősen csökkenthetők a kockázatok a diverzifikálással.

A cégeket több szempontból megpróbálom átvilágítani, így csak olyan céget osztok meg, amelybe én is megbízok, illetve amelybe én is befektetek!

  • Előfordulhat, hogy én is mellényúlok, illetve minden cég be fog dőlni egyszer. Emiatt nagyon fontos, hogy ha 1-1 cég esetében a csatlakozás mellett döntesz, akkor időben szállj be.
  • Ne fektess be olyan összeget, amely esetleges elvesztése problémát okozhat számodra. Ez a kifejezés teljes mértékben tükrözi a HYIP-ekbe történő befektetés egyik fő elvét, amelyet diverzifikációnak nevezünk. E szó alatt, amelyet már valószínűleg mindenki hallott, nagyon egyszerű a jelentése.

Diverzifikáció – Kockázatok csökkentése a tőkefelosztás által úgy, hogy minél több projectbe szállsz be, közel hasonló tőkével. Ne fektesd mindössze 1 vagy 2 projectbe az összes pénzed, mert ha bedőlnek elveszted az összes pénzed.

Fontos, hogy ha úgy döntesz, hogy befektetsz bármelyik cégbe, akkor azt ajánlom, hogy úgy határozd meg a tőkédet, hogy lehetőleg oszd legalább 10 felé és válassz ki legalább 10 céget, melybe nagyjából hasonló összegeket fektetsz be.

Példa: 1000$-t szeretnél passzív jövedelembe fektetni.
  • Ne 1 vagy 2 projektbe fektesd az 1000$-t, hiába nagyon vonzónak tűnik számodra valamelyik cég, mert ha bedől, akkor elbuksz mindent.
  • Oszd el a pénzed 10 felé és 100$-onként rakd be a cégekbe. Lehet, hogy például most csak egy olyan projekt van amibe befektetnél, de akkor is a pénzed maximum 1/10-ét rakd bele és várj, még lesznek újabb, számodra érdekes cégek. Így ha a 10 projektből 4-5 bedől, a másik 4-5 pedig szépen működik, nyert ügyed van.
Ha a fentiek alapján gondolkodsz és a választásaid is megalapozottak, akkor az esetleges veszteségeket bőven kompenzálhatod a további cégekkel, így minimálisra csökkenthető a kockázat. Hangsúlyozom, ehhez jó minőségű projektek kiválasztása szükséges, melyeknek jó a felépítése, jó a története, jó a promója, jó a csapata, megfelelő forrásból van, stb. Ha a kiválasztás nem megfelelő, hiába a diverzifikáció.
Fontos az is, hogy alacsony kockázatú és magasabb kockázatú projektekbe is érdemes csatlakozni. Köztudott, hogy a magasabb kockázatú cég kevésbé biztonságos, míg az alacsonyabb jövedelmet ajánló projektek biztonságosabbak (általában). Ezeket a tényeket kell szem előtt tartani a diverzifikációs projektek kiválasztásakor. Ugyanakkor a tőke nagy részét 70-75% érdemes megbízhatóbb projektekbe fektetni, például alacsony és közepes hozamú (napi 0.5% – 1.5% közötti) projektekbe, de legyen 1-2 magasabb kockázatú projekt is. Érdemes mindig tartalékolni, hogy ha jön újabb projekt be tudj szállni. Tehát a tőke 20-25%-a bármikor elérhető legyen.

Ha csatlakozol/csatlakoznál bármelyik projektbe kövesd az alábbi tanácsokat:

  • Ne fektess be egy cégbe csak azért, mert sokan hirdetik, hanem először a kapott információk alapján Te is nézz utána a cégnek és csak akkor fektess be, ha magad is megbizonyosodtál a cég hátteréről.
  • Vizsgáld meg a projekt technikai hátterét, marketingjét, a többi befektető véleményét, stb.
  • Érdemes olyan projektet kiválasztani, amelyek a közelmúltban indultak, főleg a magas kockázatú projektek esetén. Magas kockázatú projektbe csak az első napokban csatlakozz!
  • Stabilan működő több éves projektekbe bátrabban be lehet szállni
  • Próbálj olyan projekteket kiválasztani, amelyeknél a hozam naponta jóváíródik, így gyorsabban visszaforgatható a hozam.
  • Minden esetben törekedj arra, hogy a tőkéd legalább 70-75%-át mihamarabb kivedd.

MINDENKINEK SOK SIKERT KÍVÁNOK!

Passzív Jövedelem - Cégek Bemutatása

🪩 Közösségi Csatornáim, melyekhez Fontos csatlakoznod!

☄️ Kövesd Youtube csatornám és csatlakozz Discord szerveremhez, ahol megtalálható minden friss hír és néhány olyan projekt is, amely a honlapon nem.
Légy tagja a közel 1000 tagot számláló Discord szerveremnek!

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png

👫 Discord - Ahol Minden Megtalálható!

Discord Szerver

📹 Youtube - Minden Videó

Youtube Csatornám

📲 Telegram - Néhány infó

Telegram Csatornám

© 2023 A Te Üzleted @ Minden jog fenntartva | Nem vagyok sem befektetési, sem üzleti tanácsadó! | A feltüntetett cégek a saját álláspontomat tükrözik.

« Translate »