Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 
  • 🤷‍♂️ Hogyan kezdjük el, ha újak vagyunk?
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2023/09/Hogyan_kezdjuk_el_ha_ujak_vagyunk-640x360.png

Az alapok…

Figyelmesen olvasd el az alábbi cikket. Ha valóban nyereséges befektetést szeretnél végrehajtani, vedd komolyan a cikkekben leírtakat, ez segít a sikeres kezdésben és a gyakori hibák elkerülésében.

Soha ne felejtsd el a kockázatokat! Ezen az üzleti területen soha nem látottan magasak és ha nem vagy hajlandó elviselni ezen kockázatokat, akkor ne fektess be a projektekbe.

Ha úgy gondolod, hogy kész vagy kockázatot vállalni és befektetni akkor kezdjünk neki…

Postafiók (email cím) regisztrálása

Ha el szeretnél indulni ebben a világban akkor a következő lépés egy új postafiók (email cím) regisztrálása. Ezt a postafiókot csak befektetési célokra használd és határozottan javaslom a gmail.com használatát, mivel ide minden levél meg fog érkezni, illetve nagyon egyszerűen kezelhető. Továbbá az a tapasztalat, hogy a legtöbb internetes levelezőszolgáltatás azonnal spamba rakja a befektetési társaságok leveleit vagy nem is érkeznek meg a levelek. Az általam javasolt gmail-es fiók lehetővé teszi, hogy a rendszer számára gyanúsnak tűnő üzenetek esetében is Saját magad eltudd dönteni, hogy ezen üzenetek hasznosak e számodra vagy sem. Ne feledd, hogy erős jelszót adj meg, kis- nagybetű, speciális karakter és szám is legyen benne, mert ez lesz a fő fiókod minden céghez! Érdemes beállítani a 2FA azonosítást is! Egy ilyen művelet segít megelőzni a hacker támadásokat a személyes adatok ellen.

Figyelj a biztonságra

  • Minden pénztárcához további védelmi funkciókat kell bekapcsolni attól függően mit ajánlanak: SMS, telegram jóváhagyás, email megerősítő üzenet, biztonsági kód, stb. Legalább 2 azonosítást be kell állítani
  • Az email fiókhoz is aktiválj plusz védelmet, engedélyezd a kettős hitelesítést (jelszó + SMS) a biztonsági beállításokban;
  • Minden új projektben használj új felhasználónevet és jelszót;
  • A jelszavak minden esetben tartalmazzanak kis- és nagybetűt, speciális karaktert és számot is
  • Email üzenetben kapott linken keresztül ne lépj be egyik projektedbe se (kivéve a regisztrációkor kapott aktiváló linket)
  • Email üzenetben kapott ajánlatok esetén se kattints az emailben szereplő linkre, mert sok a csaló email és ellophatják a fiókodat, pénzedet. Minden esetben direkt, a böngészőből lépj be minden cégbe és pénztárcába.

Szerezz be pénztárcát

A következő szakasz az elektronikus pénztárcák regisztrálása. Bármely céghez csak Elektronikus pénztárcán keresztül tudsz befizetni. Ezen pénztárcák leírásait és a csatlakozás menetét az Ewallet és Kripto pénztárcák menüben találod a honlapomon. Érdemes legalább 2 pénztárcához regisztrálni, mert minden pénztárcánál különböznek a tranzakciós díjak, illetve a coinok is. Ajánlott a Binance és Coinbase kettős, ezekkel lefedhető minden coin. Regisztráció után csináld végig a KYC-t, tehát az azonosítás lépéseit is, hogy a fiókod verifikált, vagyis beazonosított legyen, így teljes körűen használni tudd.

Nagyon fontos hogy rendelkezz “Cold Wallettel”, vagyis egy külső pénztárcával amely a saját tulajdonodban van, te rendelkezel a hozzá tartozó privát kulcsokkal, így az ezen tárolt coinokhoz rajtad kívül senki nem férhet hozzá, tehát biztonságban vannak. Ajánlom a Safepal használatát.

Ezen rész folyamatosan frissülhet honlapomon, újabb pénztárcák is hozzáadásra kerülhetnek. Lényegében ezeken keresztül történnek a be- és kifizetések, így e nélkül semelyik cégbe nem tudsz befektetni, illetve pénzt sem tudsz kikérni.

Az összes wallet regisztrációs művelete során feltétlenül valós adatokat kell megadni, különben nem fogod tudni igazolni magad (KYC), anélkül pedig a rendszeren belüli átutalások, jutalékok összege jóval magasabb lesz, mint a személyazonosság révén aktívált felhasználóké. Továbbá a limitek miatt is szükséges az aktiválás. Ezen túlmenően ezekben a rendszerekben vannak olyan termékek, mint például a saját kártyájuk, amelyek sikeresen felhasználhatók készpénzfelvételre aktívált tagoknak.

🪩 Közösségi Csatornáim, melyekhez Fontos csatlakoznod!

☄️ Kövesd Youtube csatornám és csatlakozz Discord szerveremhez, ahol megtalálható minden friss hír és néhány olyan projekt is, amely a honlapon nem.
Légy tagja a közel 1000 tagot számláló Discord szerveremnek!

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png

👫 Discord - Ahol Minden Megtalálható!

Discord Szerver

📹 Youtube - Minden Videó

Youtube Csatornám

📲 Telegram - Néhány infó

Telegram Csatornám

© 2023 A Te Üzleted @ Minden jog fenntartva | Nem vagyok sem befektetési, sem üzleti tanácsadó! | A feltüntetett cégek a saját álláspontomat tükrözik.

« Translate »