Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 
 • ✍️ Hol is kezdjem el a történetet...
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2023/09/Hol_is_kezdjem-640x360.png

Üdvözöllek 😊

A nevem László és én vagyok a Passzív jövedelmet bemutató honlap, a “A Te Üzleted” tulajdonosa. Ahhoz, hogy naprakész legyél az összes befektetési esemény és hír kapcsán, feltétlenül csatlakozz Discord Közösségi Szerveremhez és kövesd Youtube csatornám, esetleg Telegram csatornám is. Lassan 2 évtizede ismerem a Passzív jövedelem fogalmát, ismerem a rendszert és tudom, hogyan működik ez a fajta üzlet.

Sokan, akik befektetésekből szeretnének pénzt keresni, logikus kérdést tesznek fel maguknak – Hogyan kezdjünk el pénzt keresni, mi az a passzív jövedelem?”
Nagy mennyiségű információk, különböző oldalak elolvasása, youtube csatornák követése után is maradnak kétségek. Annak érdekében, hogy személyes üzenetekben ne kelljen minden esetben elmagyaráznom, hogyan kell elkezdeni és mi is pontosan ez a fajta pénzkeresés, úgy döntöttem, hogy az egész mechanizmust cikkek formájában ismertetem.

Először is szeretném megjegyezni, hogy nem vagyok sem üzleti, sem befektetési tanácsadó! A honlapomon található tartalmakat mindenki saját meglátása és akarata szerint értelmezi, használja és fektet be egy adott cégbe vagy projektbe.

A múlt…

Az első szárnypróbálgatásaim 2008 környékén – hogy is mondjam – nem voltak éppen sikeresek. “Zöld fülűként”, igazi vezető nélkül rengeteg projektben, rengeteg pénzt buktam és megfizettem a tanulópénzt, de nem adtam fel és ennek meglett az eredménye. Folyamatosan keresgéltem, kutattam a cégeket, forrásokat, elemeztem a lehetőségeket, melynek meg is lett az eredménye, mert több nagy üzletben is részt vettem, mint például a JSS Tripler, Zeekrewards, stb és egy olyan cég, – amit nem neveznék meg – de elképesztő volt. Ekkor még a HYIP, forex befektetések futottak fiat pénznemben és SolidTrustPay, Alertpay, Perfect Money, Liberty Reserve vagy éppen Payza walletekkel.

Magam tapostam ki az utat, olyan forrásokat, leadereket találtam, akik révén sikeres projektekbe tudtam csatlakozni, elég nagy csapatot sikerült felépítenem, de ehhez hosszú időre volt szükségem. 2015 környékén kicsit elfáradtam, úgy gondoltam elég volt ebből a világból, mindent kikapcsoltam, megszüntettem a honlapomat, skype kapcsolatokat (mert akkor még nem használtunk telegram, discord csatornákat) és úgy döntöttem elég volt számomra, valami újra van szükségem. Elkezdtem hobbiból sportfogadni, majd egyre jobban jöttek a tippek, de aztán folyamatosan tiltottak az irodák, mivel ők sem szeretik a sikeres sportfogadókat…

A jelen…

2021 április elején újra belevágtam a passzív jövedelembe, ami az utóbbi években jócskán átalakult, de lényegében mégsem.. A kripto világába év elején merültem bele jobban, a cégek jelenleg már egytől egyig ezt használják. Szerencsére a régi források most is megvannak, így szerencsésnek érzem magam, mert tudom, hogy nincs olyan, hogy tuti ajánlat, de nem fordulhat elő az (mint általában ebben az üzletágban), hogy 10 ajánlott projektből jó esetben 1 vagy 2-vel tudsz profitálni, ha csak befektetőként veszel részt.

Többfajta befektetési lehetőséget preferálok, vannak rövid- közepes- és hosszútávú, illetve alacsony, közepes és magas kockázatú befektetések, melyet HYIP-nek szokás nevezni.
Bármely befektetési formáról is beszélünk egyik esetben sincs semmilyen garancia a befektetésünkre.

A lehetőségekről bővebben…

Minden honlapomra felrakott projektet gondosan választok ki, ami jelentősen csökkent(het)i a kockázatokat (ennek ellenére mindig is vannak/lesznek kockázatok).

Az újoncok/kezdők gyakran megkérdezik tőlem: “Hogyan vágjak bele ebbe az üzletbe” vagy “Melyik projektbe fektessek be?”. Ezért szántam rá magam arra, hogy cikkeket írjak és megválaszoljam azokat a kérdéseket, melyek mindig felmerülnek és a teljesen kezdők számára is átlátható képet mutassak, továbbá rengeteg hasznos információt megosszak – a cikkek révén – veletek.

Ezeket a cikkeket folyamatosan fogod megtalálni honlapomon (a bejegyzések alatt a cikkek címkére kattintva minden cikket meg fogsz találni, illetve a felső menüből indulva szintén).

Feltétlenül olvasd el őket, szánd rá az időt mielőtt belekezdenél az ilyen típusú “szerencsejátékokba” (mert akár nevezhetjük annak is) és rendkívül jövedelmező befektetésekbe 😉. Célom nem több száz projekt, melyek válogatás nélkül felkerülnek, (mert naponta akár 10-et is felrakhatnék), hanem hogy valóban minőségi, reális és nagy potenciálú cégeket osszak meg. Előfordulhat, hogy több hétig egyetlen projekt sem kerül fel, utána 3 nap alatt például 3. Nem tudom megjósolni mikor jön ki a piacra új, potenciális lehetőség, de akkor le kell csapni rá!

Leaders, avagy a vezetőkről

Gondoljunk bele… mi lehet a célja annak aki youtube-on, discordon vagy akár telegramon megosztja azt a lehetőséget, amelyben éppen benne van? Természetesen az, hogy a tovább ajánlás révén jutalékhoz jusson…viszont ennek sok fajtája létezik. A legtöbb Leader, magyarul vezető (világszerte) olyan üzleteket promótál, mely szerteágazó jutalékrendszert (direkt, bináris, lináris, stb) kínál egy platformon belül. Persze, mert így hatalmas referrál jutalék érhető el, ha nagy csapattal rendelkezik. De ez a csapatának is jó? 90%-ban nem. Számomra ezen típusú üzletek száma nagyon kicsi, mert tudom, hogy ezzel nagyon csekély mértékben fognak jól járni azok, akik nem építenek hálózatot.

A szemléletem az, hogy ami jó egy leadernek, az legyen jó a befektetőnek is. Minden cég ajánl jutalékot, ha valaki megdolgozik érte, ez rendben van, de fontos, hogy észszerű határokon belül. Viszont a leader feladat nem csak annyi, hogy megossza az ajánlói linkjét és bezsebelje a jutalmakat. Nagyon fontos a jó vezető megválasztása.

Számomra fontos, hogy mindenki tisztán lássa, hogy mibe fektet be és miről szól ez a típusú befektetés, mert ha minden világos számára akkor tud csak követni és akkor velem fog tartani a legtöbb projektbe, mert tudja, hogy jó helyen van. Ezért készülnek folyamatosan a cikkek, amelyek segítenek minden lépésben.

A cikkekről…

 • Először olvasd el, hogy Hogyan kezdjük el, hogy biztosan jól indulj el ebben az üzletben.
 • Aztán, hogy Mi az a hyip kifejezés, hogy megértsd, mi ez a “fenevad” és miről szól.
 • Feltétlenül olvasd el a legfontosabb anyagot A befektetési szabályokat, így a legfontosabb dolgokkal tisztában leszel.
 • E nélkül ne kezd el Mi a kockázatok diverzifikálása? Történettel!
 • Olvasd el a HYIP Háttér Történek cikket, hogy megértsd, miért nem szabad komolyan venni a legtöbb befektetési projekt oldalain leírtakat.
 • Egy nagyon jó leírás lesz a Hogyan kell projektet választani, hogy sikeres légy (hamarosan) cikkem.
 • Ezután olvasd el a Valós alapú projektek (hamarosan) cikket is, mert “előfordulhatnak” ilyen cégek is, számomra ez a járható út!
 • Azt is javaslom, hogy olvasd el a következő cikket: Top 15 kezdő hiba, avagy „Tanulj mások hibáiból, ne a sajátodból 🙃
 • Ezt követően olvasd el a “Mi az a scam és mikor következik be” bejegyzésem annak érdekében, hogy előre meg lehessen határozni egyes projektek közelgő befejezését és legyen időd kiszállni.
 • A csalók többsége pénzhez kötődik, ezért fontos a Biztonság, melyről Itt olvashatsz (Hamarosan).
 • Azt is javaslom, hogy olvasd el a GYIK-et is (hamarosan), ott választ találsz a gyakran ismételt kérdésekre.
 • és még nagyon sok cikk megtalálható – lesz – a Cikkek szóra keresve és a menükben!

Végül ami nélkül nem tudsz elindulni ebben a világban az a pénztárca. Ahhoz, hogy bárhova befektess e-walletet kell létrehoznod, melyet érdemes első lépésként megtenned. Ajánlott legalább 2-3 ilyen wallet, mert cointól függően a tranzakciós díjak egyik esetben olcsóbbak, másik esetben drágábbak lehet, illetve különféle szolgáltatásokat is nyújthatnak. Ilyen pénztárcák a Binance, Coinbase, stb..melyekről a eWallet és Kripto pénztárcák oldalon találsz bővebb információt.
A Payeer-t és a Perfect Money-t egyre kevésbé használják a projektekben. Ehelyett az adminisztrátorok majd minden projektben használják az USDT kriptovalutát, amely mindig 1 dollár. Mindenképpen szerezz be USDT TRC-20 pénztárcát.

🪩 Közösségi Csatornáim, melyekhez Fontos csatlakoznod!

☄️ Kövesd Youtube csatornám és csatlakozz Discord szerveremhez, ahol megtalálható minden friss hír és néhány olyan projekt is, amely a honlapon nem.
Légy tagja a közel 1000 tagot számláló Discord szerveremnek!

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png

👫 Discord - Ahol Minden Megtalálható!

Discord Szerver

📹 Youtube - Minden Videó

Youtube Csatornám

📲 Telegram - Néhány infó

Telegram Csatornám

© 2023 A Te Üzleted @ Minden jog fenntartva | Nem vagyok sem befektetési, sem üzleti tanácsadó! | A feltüntetett cégek a saját álláspontomat tükrözik.

« Translate »