Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 
MEDIACHAIN

Nagy ökoszisztéma, 10% havonta, MC Token megállíthatatlan növekedés

A MediaCoin egy decentralizált hálózat, amelyet kifejezetten tartalomkészítők, közösségi média influencerek és közösségeik számára hoztak létre és amely a platform és termékei intelligens gazdasági modelljének köszönhetően segít az alacsony kockázatú kriptovaluta piaci termékek kereséséhez és használatához.

Az MC új szintre emeli a kriptovaluta termékeket, mivel az MC lehetővé teszi egyedi bloggerek és médiaszemélyiségek NFT-jének vásárlását és valós akciókra, valós dolgokra való cseréjét, a virtuális és a valós világ összekapcsolását a kriptovaluták segítségével.
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/12/mc-ecosystem-768x384-1-640x320.png
Alap Információk
ℹ️ Domain név : 2021. november 2. - 2023. november 2
🏳️ Többféle nyelv: angol, olasz, spanyol, orosz, török, indiai, kínai
🗓 Hivatalos indulás: 2021. november 3.
💵 Minimális befektetés: 50$
💵 Minimális kifizetés: 50$ (instant)
♻️ Befizetési lehetőségek: BTC, ETH, LTC, TRX, USDT TRC-20, USDT ERC-20
💰 Hozam: Havi 10% Token Farm
🔹 A design egyedi, SSL titkosítás
MediaCoin Token (MC)
MC token információ
 • Teljes kínálat: 150 000 000 MC
 • Kezdő ár: 0,15 USD
 • Ár a cikk írásának pillanatában (2021.12.15): 0,44 USD (növekedés 195,33%)

Miért van potenciál az MC Token-ben?

 • Az MC token árfolyama nem függ közvetlenül a kriptovaluta piacától, ellentétben sok érmével, mivel ez attól függ, hogy hány felhasználó vásárol és használja magát az érmét.
 • Az MC Tokent nem lehet manipulatívan összecsukni árban egy nagy játékos számára, mivel nincs lehetősége annyi MC-t szerezni, amennyit akar és manipulálni (MC Token nem vásárolható, csak a kapott MC tokenért farmol)
 • Az MC Tokennek napról napra több és több felhasználója van a közösségben a platformot népszerűsítő médiaszemélyiségeknek és bloggereknek köszönhetően.
 • Az MC Token lehetővé teszi, hogy stabil bevételhez jusson az MC Farmingból anélkül, hogy fennállna az árfolyam összeomlása az érme állandó növekedésével
 • Az MC Token segítségével kedvezményesen vásárolhatja médiaszemélyiségek és bloggerek digitalizált termékeit, valamint részt vehet egyedi NFT-k vásárlásában csak a MediaChain tagok számára.

 • Összes bányászott: 150 000 000 MC
 • Összes elégetett (a cikk írásakor 2012.12.15): 50 000 000 MC

MediaCoin piactér

A Mediacoin alapú piacteret két irányban fejlesztik:

 • Digitális termékek piactere médiaszemélyiségek és bloggerek számára (kész)
 • Egyedülálló MC-alapú NFT-k piactere (kész)

A digitalizált termékek piactere lehetőséget kínál a médiaszemélyiségek és a bloggerek számára, hogy termékeiket és szolgáltatásaikat nagyszámú ember számára biztosítsák és a világ minden tájáról fogadjanak el fizetést MC-ben.

A felhasználók számára lehetőség nyílik akár 70%-os kedvezménnyel vásárolni árukat, szolgáltatásokat MC-vel történő vásárlás esetén, ezáltal népszerűsítjük a tokent és annak közösségét, ami a platform növekedéséhez, ill. árának és értékének növekedéséhez vezethet.

A Marketplace NFT lehetőséget kínál a médiaszemélyiségek és a bloggerek számára, hogy létrehozzák és eladják egyedi NFT-jüket nagyszámú felhasználóknak és kialakítsák saját „kultuszukat”, állandó bevételi forrást teremtsenek maguknak és közösségüknek.

A felhasználók számára ez egy lehetőség arra, hogy egyedi NFT-gyűjteményt hozzanak létre bálványaikból, egyedi NFT-kkel rendelkezzenek, amelyekről barátaik álmodni fognak, hogy pénzt kereshessenek az NFT-k növekedésével az állandó kereslet és egyediségük miatt.

MediaCoin NFT

Az MC-n alapuló NFT-t két irányban fejlesztik:

 • Médiaszemélyiségek és bloggerek egyedülálló NFT-je
 • Médiaszemélyiségek és bloggerek gyűjthető NFT-je, amelyek
  valódi akciókat nyújtanak

Az MC-alapú NFT-k egyik fő egyedisége, hogy az NFT-t gyűjtő médiaszemélyiségeink és bloggereink lehetőséget adnak arra, hogy egy médiás emberrel valós akciókat bonyolítsunk le (például: közös vacsora, filmezés a YouTube-videójában, sportkocsi, lovaglás, egyedi termék beszerzése és még sok más)

Az MC-nek vásárolt NFT-k legfontosabb előnye, hogy az Ön NFT-jét soha nem fogja befolyásolni az érme árfolyamának ingadozása, hanem éppen ellenkezőleg, stabil növekedést ad és teljesen biztonságos lesz, hogy senki ne lophassa el.

További rejtett funkciókra derül fény a Hivatalos Piactéren és az első NFT-k indulásakor decemberben Dubaiban.

MediaCoin Farming

Az MC Farming egyedisége abban rejlik, hogy az MC token ára a hozzáértő tokenomia miatt nem lehet alacsonyabb a korábbinál, ezzel biztosítva a stabilitást használói számára.

Az MC Farming likviditásának fenntartására szánt pénzeszközök egy részét a PancakeSwap decentralizált tőzsdére küldik nyereséges Defi projektekhez a Mediachain platform fejlesztésére.

A Farming MC lehetőséget kínál arra, hogy részesedést szerezzen a Mediacoin gyártásában és felhalmozásában, részt vegyen az érme növekedéséből származó bevételben és lehetőséget kapjon egyedi NFT-k vásárlására, növekedésük vagy viszonteladásuk általi bevételre.

MediaCoin Gaming

A GameFi egy blokklánc-játék, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pénzt keressenek. (2022 végén már elkészült az első saját játék is)

A világban már 2022-ben megjelennek a blokklánc játékok, ahol MC-t használnak majd.

 • Minden médiaszemélyiség vagy blogger elkészítheti saját egyedi játékát, amelyben az NFT-jét fogják használni. A felhasználók kereshetnek és elkölthetnek MC Tokent és ennek eredményeként magát a tokent népszerűsítik, ami annak növekedéséhez vezet.

Tervezd meg a MediaCoin befektetésed

Farmolj és kapj havonta 10% MC Token-t! (2022 nyártól 10%/hó)

💬 FRISS HÍREK - AKTUALITÁSOK - BESZÉLGETÉSEK A CÉGRŐL

👫 DISCORD KÖZÖSSÉGI SZERVEREMEN

ℹ️ Ha még nincs discord alkalmazásod itt töltheted le: https://discord.com/download
🔐 Ha már van discord fiókod csatlakozz szerveremhez az alábbi bannerre kattintva

🪩 Közösségi Csatornáim, melyekhez Fontos csatlakoznod!

☄️ Kövesd Youtube csatornám és csatlakozz Discord szerveremhez, ahol megtalálható minden friss hír és néhány olyan projekt is, amely a honlapon nem.
Légy tagja a közel 1000 tagot számláló Discord szerveremnek!

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png

👫 Discord - Ahol Minden Megtalálható!

Discord Szerver

📹 Youtube - Minden Videó

Youtube Csatornám

📲 Telegram - Néhány infó

Telegram Csatornám

© 2023 A Te Üzleted @ Minden jog fenntartva | Nem vagyok sem befektetési, sem üzleti tanácsadó! | A feltüntetett cégek a saját álláspontomat tükrözik.

« Translate »