Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 

METAMASK SZÁMLA LÉTREHOZÁSA

Az Ethereum software fejlesztő ConsenSys tulajdonában lévő népszerű kriptovaluta pénztárca a MetaMask, az egyik legnépszerűbb Ethereum tárca jelenleg. A MetaMask nem csak a kriptovalutáink tárolására szolgáló kriptovaluta pénztárca szerepét tölti be, hanem segítségével lehetőségünk van decentralizált alkalmazások használatára is. Ezt pedig egész egyszerűen akár egy böngészős bővítmény segítségével.

A Token swap új MetaMask funkció lényege, hogy innentől a segítségével könnyen tudunk majd különböző altcoinok között váltogatni. Ezt pedig anélkül, hogy valamelyik kriptovaluta tőzsdére ki kellene utalnunk a szeretett coinjainkat.
Teljes Videós Bemutató és Segédlet
🚀 Metamask ℹ️ Telepítés és Regisztráció 💥 Böngészőhöz hozzáadás 💰 Be-Kifizetés 📈 Céghez hozzákötés
A Metamask telepítés

A telepítőfájl letölthető a hivatalos weboldalról, ez számít a legbiztonságosabb megoldásnak. Jelenleg a Chrome, Firefox, Brave és az Edge böngészőkkel működik a tárca.

https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/11/metamask-1.png

Az Android és az iOS eszközökre szintén elérhető a mobil verzió.
Indítsuk el, majd kattintsunk a „Get started” gombra!

https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/11/metamask-2.png

Ha a „Create a Wallet” gombra nyomunk, egy teljesen új tárcát hoz nekünk létre. A „Restore” gombra kattintva pedig egy korábban létrehozott Metamask tárcát tudunk a seed szavak (a kapott 12 biztonsági szó) segítségével visszaállítani.

https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/11/metamask-3.png

Ekkor megkérdezi, hogy akarunk-e visszajelzést küldeni a fejlesztőknek, ezt vagy elfogadjuk, vagy nem, rajtunk múlik. Itt kell megadnunk egy jelszót is, erős legyen, és jegyezzük le valahová, mert kell a tárca használatához. Itt kell megjegyezni, hogy a tárca visszaállítása a jelszó nélkül is működik.

A szürke mezőre kattintva megnézhetjük a seed szavainkat. Ezt is írjuk le, és tároljuk biztonságos helyen! Ennek segítségével bárki hozzáférhet a tárcánkhoz. Ha pedig elveszik, enélkül nem tudjuk visszaállítani, és a kriptóink elvesznek! 12 szót tartalmaz, a sorrend FONTOS!

https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/11/metamask-4.png

Ezután a megfelelő sorrendben kell megadnunk a szavainkat, így ellenőrzi a rendszer, hogy tényleg leírtuk-e azokat. Ezután tudunk a „Confirm” gombra kattintani. Ezzel pedig az Ethereum-tárcánk használatra kész.

https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/11/metamask-5.png

Rögzítés

Add hozzá a böngészőhöz a metamaskot:
Chrome: https://chrome.google.com/webstore/detail/metamask/nkbihfbeogaeaoehlefnkodbefgpgknn
Firefox: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/ether-metamask/

A böngésző sarkában lesz egy rész, amely az alkalmazást a böngészőhöz csatolja. Kattints az ikonra a MetaMask rögzítéséhez a kényelmes használat érdekében.

https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/11/metamask-9.png

Binance Smart Chain hozzáadása

💥 Binance Smart Chain adatok
Network Name: Smart Chain
New RPC URL: https://bsc-dataseed.binance.org/
ChainID: 56
Symbol: BNB
Block Explorer URL: https://bscscan.com

https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/11/metamask-10-640x291.png

Kriptolvaluta vásárlás vagy beutalás a MetaMask-on

A tárca készen van, küldhetünk kriptopénzt a címünkre. Ha rákattintunk a címünkre, a vágólapra kerül, így be tudjuk másolni például egy tőzsde oldalára, ha onnan küldenénk ki etheriumot. Ha pedig nincs etherünk, a „Buy” gombra kattintva a tárcán belül tudunk szerezni.

Miután feltöltöttük az egyenlegünket, azonnal láthatjuk is azt. Az ethert mutatja a tárca, a különböző ERC20 tokeneket nekünk kell hozzáadni az „Add token” gombra kattintva, hogy látható legyen az egyenlegük.

A frissen küldött ether, vagy más token akár percekig nem látható a tárcában. A hálózat terheltségétől függően egy kis idő kell, hogy megérkezzen a címünkre

https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/11/metamask-6.png

Kriptopénz küldése MetaMask-ból

Ha rendelkezünk kriptóval, azt tovább tudjuk küldeni másoknak, dappokba, vagy akár a mi másik címünkre is. A „Send” gombra kattintva adjuk meg a címzettet, és írjuk be, hogy mennyit küldenénk. Ezután pedig válasszuk ki, hogy milyen gyors utalást akarunk, mennyi fee-t vagyunk hajlandóak fizetni a küldésért.

A drágább jutalék gyorsabb tranzakciót jelent. A hálózattól függően a Metamask automatikusan megad egy aktuális középértéket. Kézzel át tudjuk írni, de ezt inkább a tapasztaltabb felhasználóknak ajánlják. Ha megvan, a „Next” gombra kattintva ellenőriznünk kell a részleteket, majd a „Confirm” gomb megnyomásával tudjuk ténylegesen elindítani az utalást.

Az eddigi utalásainkat és a tranzakciós történetünket az „Activity” menüpontban találjuk meg

https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/11/metamask-7.png

Dappok használata

A Kyber példáján mutatjuk be, hogy hogyan tudod használni a dappokat a Metamask segítségével. A Kyber egy dex, különböző Ethereum tokeneket tudsz vele egymás között cserélni.

A cseréhez össze kell kapcsolni a dex rendszerét a tárcánkkal, így kattintsunk a „Connect wallet” gombra, és a listából válasszuk ki a Metamaskot! A tárca egy felugró ablakban kéri a hozzájárulásunkat, ezt a „Next” majd a „Confirm” gombra nyomva adhatjuk meg.

Ezután visszatérve a dex oldalára a „Swap now” gomb vár ránk, majd ennek a megnyomása után ismét egy „Confirm” gombot kell nyomni, így tudjuk megerősíteni a cserét.

https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/11/metamask-8.png

💬 FRISS HÍREK - AKTUALITÁSOK - BESZÉLGETÉSEK A CÉGRŐL

👫 DISCORD KÖZÖSSÉGI SZERVEREMEN

ℹ️ Ha még nincs discord alkalmazásod itt töltheted le: https://discord.com/download
🔐 Ha már van discord fiókod csatlakozz szerveremhez az alábbi bannerre kattintva

🪩 Közösségi Csatornáim, melyekhez Fontos csatlakoznod!

☄️ Kövesd Youtube csatornám és csatlakozz Discord szerveremhez, ahol megtalálható minden friss hír és néhány olyan projekt is, amely a honlapon nem.
Légy tagja a közel 1000 tagot számláló Discord szerveremnek!

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png

👫 Discord - Ahol Minden Megtalálható!

Discord Szerver

📹 Youtube - Minden Videó

Youtube Csatornám

📲 Telegram - Néhány infó

Telegram Csatornám

© 2023 A Te Üzleted @ Minden jog fenntartva | Nem vagyok sem befektetési, sem üzleti tanácsadó! | A feltüntetett cégek a saját álláspontomat tükrözik.

« Translate »