Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 
METFI

Decentralizált rendszer, MFI stake

A Metfi egy DAO – decentralizált automata rendszer, tehát emberi beavatkozás nélkül működik. Az okosszerződési rendszer 5 évre zárolva van, a tokenek automatikusan a smart kontraktokba 5 évre lefixált módon generálódnak egy adott rendszer szerint. Ehhez senki nem tud hozzányúlni, tehát bárki auditálhatja.

🔐 Metamask: Mielőtt bárki csatlakozna a MetFI-hez, egy metamask tálca szükséges hozzá. A metamask elengedhetetlen a hasonló projektek esetén is, így ha még nincs ilyen tálcád, a honlapomon találsz hozzá segédletet, de privátban is szívesen segítek 👉 https://www.ateuzleted.hu/metamask/

A regisztrációs linkre kattintva – tovább kattints nélkül – egyből kapcsold hozzá a metamask tálcád. Ha először csak tovább kattintasz vagy nézelődsz metamask csatlakozás nélkül, akkor amikor szeretnéd csatlakoztatni a metamaskot, kérlek kattints újra a fenti linkre és azonnal csatlakoztasd a metamaskot, egyéb esetben nem leszel a csapatomban. Köszönöm!

A projekt bevétele miből adódik?

A projekt kizárólag Metaverzum és WEB3 projektekbe fektet.
Megkeresi a jó metaverzumos projekteket, még amikor kb senki nem tud ezen projektekről és beinvestál. A közösség által, tehát általunk vásárolt NFT-k, befizetések összegének egy részét használja fel, ezzel fedezi ezen összegeket. A webirodán belül a Treasury Funds résznél láthatjuk, hogy mekkora összegből gazdálkodnak.

Amit még érdemes tudni, hogy olyan projektekbe fektet, ahol az induló tőke kevesebb, mint 1 millió dollár, viszont viszonylag nagy hozammal kecsegtet, így akár több száz szeres hozamot is elérhetnek.

🔹Decentralizált, emberi beavatkozás nélkül működő projekt.
🔹30 okosszerződésből álló rendszer, mely 5 évre zárolva
🔹A projekt kizárólag Metaverzum tokenekbe, projektekbe és WEB3 projektekbe fektet
🔹Staking elven működik, Kamatos kamattal
🔹Naponta 2x, 12 óránként fizet rewardot
🔹Attól függően, hogy mekkora NFT-d van az APY 100-1000% (folyamatosan változhat)
🔹Az NFT-k bármikor eladhatóak, a staking bármikor leállítható és 7 napon belül az NFT eladható és a hozam kivehető
🔹A Metfi saját tokenje, az MFI Token Május 21-én 124$-ról indult, itt követhető figyelemmel 👉 https://www.coingecko.com/hu/coins/metfi
Nincsenek nagy kiugrások és esések, mely látható is a charton. Ez annak köszönhető, hogy egy nagyon komoly tokenomixa van a projektnek. Például az égetési szisztéma alapján, ha eladod az NFT-t, akkor rögtön el is égeti a rendszer és kapsz helyette egy ART NFT-t, amit Te a projektben már nem tudsz használni és az NFT által generált hozam már nem fog járni a jövőben.
🔹Certik audit folyamatban (95%-os) 👉 https://www.certik.com/projects/metfi
(A certik jelenleg az egyik legnagyobb és legelismertebb smart kontrakt auditáló vállalat.)
🔹Metfi WhitePaper 👉 https://app.metfi.io/docs/MetFi-whitepaper.pdf
🔹Teljes Prezentáció 👉 https://app.metfi.io/docs/MetFi-presentation.pdf
🔹Affiliate program 👉 https://app.metfi.io/docs/MetFi-affiliate-program.pdf
🔹NFT-k 👉 https://app.metfi.io/docs/MetFi-NFTs-landscape.pdf

A projekt lényege, hogy NFT-ket vásárolhatunk, ezáltal MFI tokeneket kapunk és ezeket stake-elhetjük, illetve további összegért is stake-elhetünk MFI-t, ha szeretnénk.
A staking Kamatos kamat elvén működik és naponta 2x, 12 óránként fizet rewardot.
Attól függően, hogy mekkora NFT-d van az APY 100-1000%.
Az NFT-k bármikor eladhatóak, a staking bármikor leállítható, ennek az átfutási ideje 7 nap, tehát az eladás/unstake után ennyi nap múlva hajtódik végre a kérés és vehető ki a hozam is.

A be és kifizetések BUSD-ben történnek, minden be- és kifizetés metamaskon keresztül történik.

Ha megvásároljuk az nft-t, a vétel után azonnal 10% mfi tokent kapunk. Egyből el is indul a stake-ing, semmit nem kell csinálnod.

Ahogy említettem is, bármikor lehet unstakelni és 7nap után megkapjuk az nft-t is és a hozamot is. Tehát bármikor hozzáférhetünk!
Fontos, hogy az MFI tokeneket csak egyben unstakeljük, tehát részleges unstake nem lehetséges.

Csatlakozás és vásárlás lépései

1️⃣ Szükséged van Metamask tálcára: Mielőtt bárki csatlakozna a MetFI-hez, egy metamask tálca szükséges hozzá. A metamask elengedhetetlen a hasonló projektek esetén is, így ha még nincs ilyen tálcád, a honlapomon találsz hozzá segédletet, de privátban is szívesen segítek 👉 https://www.ateuzleted.hu/metamask/

2️⃣ Ha megvan a Metamaskod, akkor add hozzá a Binance Smart Chain hálózatot.
Ennek a menete szintén megtalálható a honlapomon lévő leírásban és videóban 👉 https://www.ateuzleted.hu/metamask/
Gyors infó: Felül ha rákkatintasz a Fő Ethereum hálózatra a felugró ablakban az Add Network vagy a Hálózat hozzáadása gombot válaszd. A kért adatokat itt találod:
A Binance Smart Chain Metamask tárcában történő rögzítéséhez szükséges adatok:
Network Name: Smart Chain
New RPC URL: https://bsc-dataseed.binance.org/
ChainID: 56
Symbol: BNB
Block Explorer URL: https://bscscan.com

3️⃣ Ha kész vagy a metamask-al, akkor add hozzá a BUSD coint a metamask walletedhez.
Kattints az Import token gombra és az addresshez ezt írd be:
BUSD CONTRACT ADDRESS: 0xe9e7cea3dedca5984780bafc599bd69add087d56
Utána Add token gomb és kész is.

4️⃣ Az NFT-t a Metamask tárcádon lévő BUSD-ből tudod megvenni, így oda kell majd BUSD-t utalnod. Ehhez mindössze a Binance-ről kell átutalnod a metamaskra BUSD-t.

5️⃣ Ha mindennel kész vagy (BUSD-t utalás ráér ezután is), akkor Kapcsold össze a Metamaskod a METFI-vel.
Kattints ide, majd rögtön a Metamask gombra és add hozzá a metamaskod az oldalhoz. Fontos, hogy a Metamaskodon mindig legyen néhány dollár BNB!

6️⃣ Ezután már meg is lesz a regisztrációd és vehetsz NFT-ket. A Dashboardon válaszd ki a számodra szimpatikus NFT-t és vásárold meg. Fontos, hogy ha például a Fish NFT-t szeretnéd megvenni, ami 800$, akkor azt csak úgy teheted meg, ha megveszed az összes előtte lévő NFT-t is. A rendszer ekkor automatikusan így kalkulál, tehát ebben az esetben a 100, 200, 400 és 800$-os NFT is megvásárlásra kerül. Tehát ha kiválasztásra kerül az NFT, akkor lejjebb lapozva kattints az Approve BUSD gombra és metamaskon keresztül tudod megvásárolni az NFT-(ke)t.

7️⃣ Ha megvásároljuk az NFT-(ke)t, a vétel után azonnal 10% MFI tokent kapunk. Egyből el is indul a staking, semmit nem kell csinálnod.

Regisztrálj a METFI-be

A regisztrációs linkre kattintva – tovább kattints nélkül – egyből kapcsold hozzá a metamask tálcád. Ha először csak tovább kattintasz vagy nézelődsz metamask csatlakozás nélkül, akkor amikor szeretnéd csatlakoztatni a metamaskot, kérlek kattints újra a fenti linkre és azonnal csatlakoztasd a metamaskot, egyéb esetben nem leszel a csapatomban. Köszönöm!

💬 FRISS HÍREK - AKTUALITÁSOK - BESZÉLGETÉSEK A CÉGRŐL

👫 DISCORD KÖZÖSSÉGI SZERVEREMEN

ℹ️ Ha még nincs discord alkalmazásod itt töltheted le: https://discord.com/download
🔐 Ha már van discord fiókod csatlakozz szerveremhez az alábbi bannerre kattintva

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
👫 Ahol Minden Megtalálható!💬 Discord Közösségem
Discord - Közösségi Csoportom

© 2022 A Te Üzleted @ Minden jog fenntartva | Nem vagyok sem befektetési, sem üzleti tanácsadó! | A feltüntetett cégek a saját álláspontomat tükrözik.