AI kereskedési bot, heti 5 napot kereskedik

OMEGA-DIGITAL

Passzív jövedelem az Omega-Digital-al

Ezt a lehetőséget Mo Kumarsi az egyik legnagyobb hálózat építő osztotta meg a felső vezetőmmel.

A következőket írta:
Ne feledd, hogy nem kell senkit behozno, és akkor is pénzt keresel, mivel a pénzed kereskedik számodra. Akár havi 45% lehet a BITCOIN-od növekedése. Viszont én szólnék néhány embernek, ha a helyedben lennék 🙂

Több mint 6 órát töltöttem beszélgetéssel Rabu barátommal aki crypto expert és az Omega Digital cég TULAJDONOSÁVAL!
KÖNNYŰ és EGYSZERŰ, mindannyian komoly passzív JÖVEDELMET fogunk elérni!
Ezek a részletek …
1. Vannak AI robotjaik, amelyek átlagosan 45% passzív jövedelmet termelnek havonta a kereskedéssel, ez évente 540%! Passzív jövedelem, egyáltalán nem kell toboroznod vagy értékesítened. Pénzt keresel és nem kell semmi mással foglalkoznod.
2. Bármikor kikérheted a jutalékod és a kereskedésből származó profitot, ha a minimum kikérhető összeged eléri a 100 dollárnyi BITCOINT!
3. Amennyiben akarod, vissza tudod forgatni a profitot!
4. NINCS indulási költség!
5. NINCS havi díj!
6. NEM KELL százalékot fizetned, amikor kikéred a pénzed!
7. Ami a legjobb, a pénzed NEM érinti negatívan, ha a kriptopiac felfelé vagy lefelé mozog!
8. Ha mégis úgy döntesz, hogy megosztod másokkal akkor MINDEN ALKALOMMAL 10% direkt jutalékot kapsz!
9. Ha úgy döntesz, hogy megosztod ezt a programot másokkal, akkor 5% -tól 20% -ig terjedő jutalékot kapsz a növekvő csapatod után különböző SZINTEKEN!
10. A program addig fizet, amíg megduplázta a BTC összeget a csomagodtól függően. Bérmikor növelheted vagy ha már megtörtént a duplázás, újraindíthatod!
11. Végül, a tulajdonos NAGYON sikeres Crypto céggel rendelkezik több mint 5 éve, és több száz milliónyi vagyonnal rendelkezik dollárban, és NEM kell neki a pénzünk! Útban van az egy MILLIÁRD dolláros vagyonhoz és az én haverom”

Ne felejtsd el, hogy növekszik a Bitcoin darabszámod és NEM az USDT! A Bitcoin mennyiség növelése a legfontosabb a crypto világban. És ami a legfontosabb, 100% -osan MEGBÍZOM ebben a cégben! Ha ezek után felkeltette az érdeklődésedet, akkor itt tudsz regisztrálni:

1. Katt a SECURE YOUR POSITION gombra.
2. Töltsd ki a mezőket (gmail ajánlott)
3. Katt a register gombra.
Be is léptél a webirodába. Ezután tudsz majd csonagot vásárolni.
4. Válaszd ki a csomagot azzal, hogy kipipálod a BTC összeget amelyiket szeretnéd átutalni.
OD1 – 0.002 BTC
OD2 – 0.004 BTC
OD3 – 0.008 BTC
OD4 – 0.015 BTC
OD5 – 0.03 BTC
OD6 – 0.06 BTC
OD7 – 0.1 BTC
OD8 – 0.25 BTC
OD9 – 0.5 BTC
OD10 – 1 BTC
OD11 – 2 BTC
OD12 – 3 BTC
5. Az oldal alján megjelenik a BTC cím ahová a PONTOS összeget kell átküldeni. NAGYON FONTOS, HOGY PONTOS ÖSSZEG LEGYEN! SEM kevesebb SEM több egy satoshival sem! Akik tőzsdéről küldik, adják hozzá a FEE költséget, PONTOSAN!
6. Miután megbizonyosodtatok, hogy a BITCOIN tranzakció már VERIFIKÁLT lett a blockláncon, katt a NAGY KÉK gombra amit az oldal alján találtok. Addig ne lépjetek el erről a felületről és miután a tranzakció verifikált, kattints a NAGY KÉK gombra.
7. Ezzel minden kész és bármikor lehet UPGRADE-t csinálni és ilyenkor csak a két szint közötti KÜLÖNBSÉGET kell kifizetni.

FONTOS INFORMÁCIÓK
Nyitott és zárt időszak - Kifizetés kérése, kereskedés

A nyitott időszak minden naptári hónap 1. és 5. között van. Ez idő alatt a tagok kérhetik az előző havi nyereség kifzetését. Akkor is kérheted a kifizetést, ha már nem szeretnél részt venni a kereskedési rendszerben. A nyitott időszak lezárása után nem lehet pénzt kikérni.

Zárt időszak – a lezárt időszak minden naptári hónap 6. napjától az utolsó napjáig tart. Ebben az időszakban nem lehet pénz kikérési kérelmet benyújtani. A kereskedés a zárt időszakban fog zajlani. Ne feledje, hogy ha 6.-a szombatra vagy vasárnapra esik, a kereskedési nyereség vagy veszteség csak a következő munkanapon, azaz hétfőn jelenik meg.

Új befizetések

Új befizetések – Amint új tagok csatlakoznak, vagy a meglévő tagok befizetnek vagy felminősítik a csomagjaikat, a csomag 50% -át minden szerdán letétbe helyezik. Az egyetlen kivétel ez alól, ha ez szerdára a nyitott időszakra esik.

Aki regisztrál a céghez (akár csak egy ingyenes regisztrációval), automatikusan hozzáférést biztosítunk számára a további videókhoz.
– A tulajdonos és Mo Kumarsi beszélget a cégről (magyar fordításban)
– Cég teljes bemutatása a tulajdonossal és Mo Kumarsi-val (magyar fordításban)
– PPT

💬 FRISS HÍREK - AKTUALITÁSOK - BESZÉLGETÉSEK A CÉGRŐL

👫 DISCORD KÖZÖSSÉGI SZERVEREMEN

ℹ️ Ha még nincs discord alkalmazásod itt töltheted le: https://discord.com/download
🔐 Ha már van discord fiókod csatlakozz szerveremhez az alábbi bannerre kattintva

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
👫 Ahol Minden Megtalálható!💬 Discord Közösségem
Discord - Közösségi Csoportom

© 2021 A Te Üzleted @ Minden jog fenntartva | Nem vagyok sem befektetési, sem üzleti tanácsadó! | A feltüntetett cégek a saját álláspontomat tükrözik.

« Translate »