Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 
ORION FINANCE

Üdvözlő Ajánlat részletei

Elérhető: 2021. szeptember 1-től 2021. október 16-ig

Az előnyök kezdeti időszaka.

Kedves Befektetők és Társult vállalkozások! Az Ön érdeklődése az Orion ökoszisztéma elindítása iránt meghaladta elemzőink legvadabb várakozásait. Ez azt mutatja, hogy valóban sikerült eredeti és nyereséges terméket létrehozni. Számunkra azonban nem a felhasználók száma a legfontosabb, hanem a szolgáltatás minősége, amelyet nyújthatunk Önnek.

Ezért az összes folyamat optimalizálása érdekében az ökoszisztéma elindulásától számított első 45 nap (2021. szeptember 1-től 2021. október 16-ig) az Üdvözlő ajánlat program keretében valósul meg. Ez egy speciális program, amelynek célja az egyensúly megteremtése a bejövő likviditás és a legjövedelmezőbb ajánlatokba történő későbbi befektetése között.

Befektetői előnyök

Befektetőknek.
Nincs korlátozás: bármilyen összeg befizethető az Welcome pénztárcába.
A Welcome Wallet egy speciális fiók, amelyet a platformon történő befektetés megkezdésére használnak. Minden, ezen a számlán idővel beérkező pénz befektetés lesz a platform főtermékébe – a Smart Poolba, amelynek hozama évi 500%.

Azonban az összeg átutalása az Welcome pénztárcából a Smart Pool termékbetétbe részletekben történik – heti 15%.

Példa. Szeretne az első Orion befektetők közé tartozni, és 2021. szeptember 1 -jén 10000 dollárt helyezett be Welcome pénztárcájába. Befektetése a következőképpen alakul:

  • Közvetlenül a Welcome pénztárca feltöltése után, 2021. szeptember 1.-jén az összeg 15%-a, azaz 1500 dollár lesz a befektetés a Smart Pool-ba és nyereséget hoz. A letétbe helyezett pénzeszközök fennmaradó 85% -a, azaz 8500 dollár a Welcome pénztárcában marad.
  • Egy hét elteltével, 2021. szeptember 8.-án az eredetileg letétbe helyezett pénzeszközök további 15%-a, azaz 1500 dollár lesz a befektetés a Smart Pool-ba. Mostantól 3000 dollár hoz nyereséget. A letétbe helyezett pénzeszközök fennmaradó 70%-a, azaz 7000 dollár a Welcome pénztárcában marad.
  • Két hét elteltével, 2021. szeptember 15.-én az eredetileg letétbe helyezett pénzeszközök további 15% -a, azaz 1500 dollár lesz a befektetés a Smart Pool -ba. Mostantól 4500 dollár hoz profitot. A letétbe helyezett pénzeszközök fennmaradó 55% -a, azaz 5500 dollár a Welcome pénztárcában marad.
  • És így tovább, amíg az Welcome pénztárcában elhelyezett pénzeszközök 100%-a át nem kerül a Smart Pool-ba és utna a befektetett összegünk 100%-a nyereséget termel

Ez a logika 2021. október 16-ig fog tartani . 2021.október 17.-én az üdvözlő pénztárcában maradt összes pénzeszköz automatikusan átkerül a Smart Pool-ba és profitot is hoz Önnek.

Fontos! Annak érdekében, hogy a befektetési algoritmus könnyen megjegyezhető legyen, ne feledje, hogy pénzeszközeit az Welcome pénztárcából egyenlő részletekben – heti 15%-ban, az első befektetés után hetente – utalják át a Smart Pool-ba.

Hogyan profitálnak a befektetők ebből a lépésből?
Nincs befektetési korlátozás, nincs komplexitás és nem kell várni a befektetési lehetőségre. Csak helyezze el az elküldeni kívánt összeget az Welcome pénztárcába, hogy stabil passzív jövedelmet kapjon!

Tovább ajánlás előnyei

Tovább ajánlók részére nincs korlátozás: az Welcome pénztárcában jóváírt összeg azonnal jóváírásra kerül a karrierlétráján, minden utalási díj azonnal elérhető. Nagyra értékeljük a leányvállalatok hozzájárulását az Orion ökoszisztéma népszerűsítéséhez, ezért valósítottuk meg a legegyszerűbb és legigazságosabb megoldást. Mivel az Welcome pénztárcában lévő összes alap olyan alap, amelyet 100%-ban a Smart Pool-ba fektetnek be, a következő logika vonatkozik a partnerekre:

  • A Welcome pénztárcában elhelyezett összes pénzeszköz azonnal személyes letétnek számít. Például, ha 10000 USD-t helyez be az Welcome pénztárcájába, azonnal hozzáférhet a betéttel elérhető ajánlói jutalmakhoz.
  • A csapat által az Üdvözlő pénztárcába befizetett összes pénzeszköz azonnal növeli az egyenleget. Teljes körű elszámolás található a csapat által végzett összes munkáról.
  • Az üdvözlő pénztárcában elhelyezett összes pénz után azonnal jutalmazási jutalmat kapnak. Ez minden típusú bónuszra vonatkozik – Lineáris, Bináris és Start.
  • Az üdvözlőajánlat időtartama alatt felhalmozott összes utalási bónusz további korlátozások nélkül kikérhető. Ez azt jelenti, hogy a platform szabványos szabályai szerint és a rangodnak megfelelő határokon belül kikérheted a jutalmakat. Nincsenek további korlátozások.

Ajándék a vállalattól – a nyereség egy részének visszatérítése

Akár +8,3% -os ajándék a nyereségességhez. A Smart Pool termékből származó összes nyereség bizonyos arányban oszlik meg a befektetők és a cég között. Az üdvözlő ajánlat időszakában ezek az arányok az Ön javára tolódnak el – a Társaság részesedésének 5% -át külön elhatárolás formájában adja meg.

Példa a felhalmozásra standard módban. 10000 USD befektetés esetén a Smart Pool termékből származó napi nyereséget 85%-ban kell elosztani Önnek, és 15%-át a Cég.

Tegyük fel, hogy egy napon belül a Smart Pool nyereségessége 1% volt. 10000 dollár letét esetén 1% hozam = 100 dollár. Ez a nyereség 85% = 85 USD lesz Önnek, és 15% = 15 USD a társaságnak.

Ehelyett sokkal többet kap az üdvözlő ajánlat időszakában! A Társaság a díja 5%-át visszaadja Önnek, vagy egyáltalán nem számítja fel azt a 2021. szeptember 1. és 2021. október 16. közötti időszakban.

Példa az Üdvözlőajánlat időbeli elhatárolására. 10000 USD letét esetén a Smart Pool által termelt napi nyereséget 85%-ban kell elosztani Önnek, és 15%-át a Cégnek.

Tegyük fel, hogy egy napon belül a Smart Pool nyereségessége 1% volt. 10000 dollár letét esetén 1% hozam = 100 dollár. Ez a nyereség 85% = 85 USD lesz Önnek, és 15% = 15 USD a cégnek.

A már megkapott 85% = 85 USD mellett a Társaság visszatéríti nyereségének egy részét. Nevezetesen további 5% = 5 dollárt küldünk Önnek további időbeli elhatárolással. Így nyeresége 85 dollár + 5 dollár = 90 dollár lesz. És a valódi jövedelmezősége 6%-kal nő!

CashBack befizetés a Smart Pool-ba

Készpénz visszafizetés a Smart Pool-ba. Az üdvözlő ajánlat különleges üdvözlő pénztárcát biztosít. Az ebből a pénztárcából származó pénzeszközök 100%-a fokozatosan letétbe kerül az intelligens medencében. A számla feltöltésével mindig +5% CashBack-t kap a Smart Pool-ban történő befizetéshez.

A Welcome pénztárca speciális mechanikája lehetővé teszi, hogy a Társaság extra ajándékot adjon Önnek. Minden alkalommal, amikor bármilyen összeggel feltöltötte üdvözlő pénztárcáját, +5% CashBack-t kap. Ez a kiegészítő összeg a Társaság nyereségéből származik és hozzáadódik az intelligens készletben lévő aktív befizetéséhez.

Példa a CashBack nyugtára. Szeretne az első Orion befektetők közé tartozni és 2021. szeptember 1.-jén 10000 dollárt helyezett be Welcome pénztárcájába. Befektetése a következőképpen alakul:

  • Közvetlenül a Welcome pénztárca feltöltése után, 2021. szeptember 1.-jén az összeg 15%-a, azaz 1500 dollár lesz a befektetés a Smart Pool-ba és nyereséget hoz. A letétbe helyezett pénzeszközök fennmaradó 85%-a, azaz 8500 dollár a Welcome pénztárcában marad.
  • A letét létrehozása után azonnal CashBack -et kap: a befektetés összegének 5%-át hozzáadjuk a Smart Pool -ban lévő befizetéshez = 10000 USD x 5% = 500 USD. Így az aktív befizetés már 1500 USD + 500 USD = 2000 USD lesz.

Ennek megfelelően az aktív befizetés és a kapott nyereség növekedni fog az Welcome pénztárca minden feltöltése után!

Mivel a CashBack a Társaság ajándéka a Befektetőknek, az ilyen kifizetésekért nem jár ajánlói jutalom.

Kezdő bónusz

A Társaság nagyra értékeli gyorsaságát. Ezért további ösztönzőként kezdő bónuszt kaphat. Ez a jutalom a platformon történő regisztrációt követő 14 napon belül az első sorban elért eladásaitól függ.

Például, ha a platformon történő regisztráció után 30 napon belül az első sorban lévő befizetések teljes összege 25000 USD volt, akkor a 31. napon 2000 USD kezdő bónuszt kap. Ez egy egyszeri bónusz, amelyet a megadott időszakon belüli maximális teljesítmény alapján ítélnek oda.

Az Orion ökoszisztéma fedezi az összes költséget, amelyet a befizetések tartalmaznak, a cég saját nyereségének rovására. Nagyra törő terveink vannak, ezért fontosabb számunkra a terhelés csökkentése és a minőség megőrzése, mint az összes likviditás azonnali elosztása. A legjobbnak lenni nagy felelősség, és készek vagyunk magunkra vállalni!

Érdemes hozzátenni, hogy az időbeli fölény mellett minden Welcome Offer befektető extra előnyöket kap az új irányok megnyitásakor. Végül is további platformtermékek használata lehetetlen a Smart Poolba történő befektetés eredménye nélkül.

Köszönjük bizalmát és figyelmét az Orion ökoszisztémára, és maximális profitot kívánunk!

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
👫 Ahol Minden Megtalálható!💬 Discord Közösségem
Discord - Közösségi Csoportom
error: Védett tartalom!