Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 
VELARDS

A projekt jelenlegi státusza

⏰ Aktuális státusz: NEM Fizet ⛔️
  • 📊 Statisztika és Összegzés

Az OVAX 2023. november 6.ától NEM FIZET!

🎉 2022. augusztus 22.én csatlakoztam a projekthez, így aki velem indult, 76 napig lehetett a projektben. Ez idő alatt:
💥 Basic csomag esetén 3 kör is kifutott ✅ mellyel 55.78%os profitot lehetett keresni annak aki időben kiszállt. 💰
💥 Advanced csomag esetén 2 kör is kifutott ✅ mellyel 65.42%os profitot lehetett keresni annak aki időben kiszállt. 💰
💥 Pro csomag esetén 1 kör futott ki ✅ mellyel 57.37%os profitot lehetett keresni annak aki időben kiszállt. 💰

🔹 Ebből látható, hogy bármelyik tervbe is fektettünk, bárkinek megvolt az esélye, hogy 50% feletti hozammal kiszálljon. Minden egyes terv legalább egyszer kifutott.

🔹 A projekt nagyon jól fel volt építve, a kifizetések minden esetben azonnal megérkeztek, bármikor is kértünk ki munkaidőben. Adtak a dizájnra, hatalmas összegű befektetéseket osztottak meg kép és videós formában is, havi videókat készítettek, bemutatták az irodát statisztákkal és mindent úgy vetítettek, mintha valós lenne.

🔹 Viszont, ahogy lenni szokott, egy hirtelen pillanatban lezárták a chatet, törölték az accountokat és már senki nem tudott belépni az oldalra. A regisztrált email címre a nem létező visszajelzés jött válaszul a belépés alkalmával.

🔹 Lehet a projektre bármit is mondani, de ahogy már többször kijelentettem, nálam a projekt akkor sikeres, ha az adott terv kifut, bárkinek lehetősége van kiszállni a teljes tőkével és a minimum 20% profit bőven teljesült. Itt bárki kiszállhatott akár 50%-al is, mert minden terv kifutott legalább egyszer, volt amelyik háromszor.
Ez a projekt szintén megadta a lehetőséget a profit szerzésre annak, aki hideg fejjel gondolkozott.

🔹 Vannak akik bent maradtak, mert minden projektben a többség bent marad, de ez nem biztos, hogy a projekt hibája, hanem a befektető rossz stratégiája. Arról is többször beszéltem már, hogy minden projektbe az első napokon kell csatlakozni. Aki ezt nem tartja be, azonnal minuszról indul.
Amikor valaki csatlakozik egy projekthez, be kell lőni egy stratégiát, meg kell határoznia a kiszállási pontot, mekkora profitot szeretne szerezni, amitől nem szabad eltérni. Aki nagy profitról álmodik, biztos, hogy elfogja bukni a pénzét. Többször is bebizonyosodott, hogy a 20% profit majd minden projektben elérhető, utána már bármikor vége lehet. A 20%-os profit cél ebben a projektben is bőven teljesült, sőt minden terv kifutott legalább egyszer, bármelyikbe is fektettetek!
Ne befolyásoljanak a hírek, mert minden projekt esetén jönnek szép hírek és információk attól függően, hogy az adott projekt adminja mennyire tapasztalt és mivel hírről van szó, ezek megosztásra is kerülnek minden esetben, melyet minden felhasználónak maga kell mérlegelnie.

Minden projekt esetében, mindenki maga dönt a sorsáról, arról, hogy befektet-e, meddig marad a projektben, minden esetben mindenki saját maga hozza meg a döntéseket.
Aki jó stratégiát választott, ő szép profittal tudott kiszállni.
Még egyszer hangsúlyozom, a sok kicsi sokra megy elv sokkal sikeresebb, mint a nagyot kaszálni elv.

🪩 Közösségi Csatornáim, melyekhez Fontos csatlakoznod!

☄️ Kövesd Youtube csatornám és csatlakozz Discord szerveremhez, ahol megtalálható minden friss hír és néhány olyan projekt is, amely a honlapon nem.
Légy tagja a közel 1000 tagot számláló Discord szerveremnek!

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png

👫 Discord - Ahol Minden Megtalálható!

Discord Szerver

📹 Youtube - Minden Videó

Youtube Csatornám

📲 Telegram - Néhány infó

Telegram Csatornám

© 2023 A Te Üzleted @ Minden jog fenntartva | Nem vagyok sem befektetési, sem üzleti tanácsadó! | A feltüntetett cégek a saját álláspontomat tükrözik.

« Translate »