Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 

♻️ Ez Történt - 2021. Júliusban ♻️

✍️ Tudjátok, hogy minden esetben leírom a véleményem, legyen az negatív vagy pozitív.

💰Nézzük, hogy állunk 💰
Passzív Jövedelem - Cégek Bemutatása

❗️ A cégek előtt található sorszám, nem a cégek besorolását jelenti ❗️

1️⃣ 🔥 AI . MARKETING 🔥

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 https://www.ateuzleted.hu/ai-marketing
📺 Youtube bemutató 👉 https://www.youtube.com/watch?v=RHqituuS8E0&t=618s

♻️ Cég Indulása: 2019. vége
💵 Csatlakozásom: 2021.04.07

 💥 Az oroszországi törvények változása miatt rengeteg cég állt meg, illetve ütközött problémába. Ez az Ai Marketinget is érintette. Viszont sok céggel ellentétben, ők úgy gondolják – joggal – hogy helyük van ebben az iparágban és mindent megtesznek, hogy bizonyítsák igazukat. E miatt július közepétől szünetel az oldal, várhatóan augusztus elejére minden helyreáll és folytatódik ez a siker történet, amit a cég eddig véghez vitt. Úgy gondolom, biztos vagyok benne, hogy lesz újra indulás és ha ez megtörténik az eddigi 3millió tag után aki még nincs benne az is csatlakozni fog! Discord csoportomban folyamatosan beszámolok a hírekről.

2️⃣ 🔥 HYPERFUND 🔥

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 https://www.ateuzleted.hu/hyperfund
📺 Youtube bemutató 👉 https://youtu.be/gOJ4cD8Tqx4

♻️ Cég Indulása: 2019
💵 Csatlakozásom: 2021.07.03

 💥 Nem most indult, de egyre felkapottabb és egyre többen látnak benne fantáziát! Nem hiába, a legmegbízhatóbb cégek közé tartozik, egy olyan ökoszisztéma áll mögötte, melyhez nagyon sok mindennek be kellene dőlnie, hogy a cég eltűnjön. Ezzel a céggel hosszútávra tervezek!

3️⃣ 🔥 BACCARAT-STAKING 🔥

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 https://www.ateuzleted.hu/baccarat-staking
📺 Youtube bemutató 👉 https://www.youtube.com/watch?v=VjmWDH0QeF4

♻️ Cég Indulása: 2021.01.01
💵 Csatlakozásom: 2021.07.24

💥 Valós kártya játékon alapuló project, valós profi játékossal, üzletemberrel, akinek akadémiája, saját tokenje, webshopja van, illetve az élete is folyamatosan nyomon követhető. Még csak pár napja csatlakoztam, de ez a project számomra az egyik legígéretesebb. Nagy potenciált látok benne, valós hozamokat ajánl!

4️⃣🔥 DAXIO 🔥

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 https://www.ateuzleted.hu/daxio
📺 Youtube bemutató 👉 –

♻️ Cég Indulása: 2019
💵 Csatlakozásom: 2021.06.04

 💥 Töretlenül működik, hozzá az igért százalékokat, korrekt, fenntartható hozamok. Valós casino és egyéb játékok állnak mögötte, mely a webirodába belépve látható és játszható is. Szépen csendben teszi a dolgát.

5️⃣ 🔥 TOREXO 🔥

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 https://www.ateuzleted.hu/torexo
📺 Youtube bemutató 👉 https://youtu.be/Knj4E5_OTtw

♻️ Cég Indulása: 2021.06.15
💵 Csatlakozásom: 2021.06.15

 💥 Sokan fenntartásokkal kezelték, vagy még kezelik is ezt az üzletet, mert mielőtt elindult volna, olyan pletykák keringtek, hogy “mirollex utód”…nos én nem így gondolom, első nap csatlakoztam és 45 napja megy, minden nap jóváírják a hozamot, a kikérés pontosan megérkezik. Július végéig maximum 1000$-al lehetett beszállni, ezt most felemelték 5000$-a, úgy gondolom ezzel a plannel is azt sugallják, hogy hosszútávra terveznek, mert limitálják az irreális összegeket. Ennek fényében az utóbbi napokban több nagy oldal is ráállt a projectre. Bízok benne, hogy ez a cég jövőre is velünk lesz!

6️⃣ 🔥 COINTERRA 🔥

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 https://www.ateuzleted.hu/cointerra
📺 Youtube bemutató 👉 https://youtu.be/UDW3Unz03ns

♻️ Cég Indulása: 2021.06.14
💵 Csatlakozásom: 2021.06.27

 💥 Napi elképesztő 4.5%-ot kínál 30 munkanapra az egyik terve a másik heti 25% 6 hétre. Mondanom sem kell a kockázatot. Nos már én is 2 héttel az indulás után csatlakoztam, viszont a cég még mindig megy, több, mint 6 hete. Közben már pre-sale keretében lehet vásárolni a saját tőkenjükből is – ami nekem kicsit kétes volt, hogy nem e csali – de egyelőre a mai napig perceken belül kifizet mindent. Aki velem csatlakozott már bőven a tőkéjénél van. Most már óvatosan!

7️⃣ 🔥 OMEGA-DIGITAL 🔥

Omega-Digital - Bemutató

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 https://www.ateuzleted.hu/omega-digital
📺 Youtube bemutató 👉 –

♻️ Cég Indulása: 2021.06.07
💵 Csatlakozásom: 2021.06.07

 💥 Hosszútávú cégként promótálták és úgy néz ki valóban az lesz, de hogy miért… a hónapban több napig állt a robot, mert a cég elmondása szerint nem tudták merre indul el a piac, így a robot azt mondta, hogy ő szabadságra megy 🙂 és kivár. Érdekes..azóta újra indult és jött is némi hozam, kíváncsian várom a folytatást.

8️⃣ 🔥 DAISY 🔥

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 https://www.ateuzleted.hu/daisy/
📺 Youtube bemutató 👉 –

♻️ Cég Indulása: 2021.Eleje
💵 Csatlakozásom: 2021.04.07

 💥 Múlt havi beszámolómban eléggé lehúztam ezt a céget, de úgy gondolom joggal. 6 hónapig jóformán semmi hozam nem jött, pedig az előzmények alapján havonta kb dupláznunk kellene :), nos 6 hónap alatt még 10% profit sem jött… viszont most megmozdult valami, tudjuk, hogy elindult a BTC, de ugyanezt akkor is hoztam volna, ha csak tartom pl a binance-on a BTC-met. Most nem panaszkodom, mert hatalmasat nőtt a hozam az utóbbi napokban, de arra leszek kíváncsi, hogyha a trend megfordul akkor is ugyanígy fog-e hozni, vagy ismét jön a lejtő…És ne feledjük elképesztő összeg folyt be hozzájuk a Daisy tőken által…

9️⃣ 🔥 Ex-Funds 🔥

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 https://www.ateuzleted.hu/ex-funds
📺 Youtube bemutató 👉 –

♻️ Cég Indulása: 2021.07.13
💵 Csatlakozásom: 2021.07.13

 💥 Az első órákban megosztottam a céget, így mindenki időben beszállhatott, aki okosan csinálta, akár 40-60% vagy még nagyobb profittal ki is szállhatott belőle, mert a cég sajátossága a nagy profit mellett, hogy bármikor ki lehet venni a tőkét. A legkockázatosabb projectem, többször hangsúlyoztam, hogy aki nem akar kockáztatni szálljon ki. Én Augusztus 1.-én megtettem, így ide már senki ne fektessen, mert már késő lenne

🔟 🔥 BitYard 🔥

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 https://www.ateuzleted.hu/bityard
📺 Youtube bemutató 👉 –

♻️ Cég Indulása: 2020.04.
💵 Csatlakozásom: 2021.07.23

 💥 Egy teljesen más típusú lehetőség, az oldalon tardereket másolhatsz. Mindössze beállítod kit szeretnék követni, mekkora tőkével, mekkora stake-el és automatikusan másolja a trader kereskedéseit a rendszer. Válassz jól! 🙂

ℹ️ ⛔️ Stoqman ⛔️ 🚫 Merchant Token 🚫

ℹ️ A hónapban is mindössze 1 olyan cég volt, mely bezárt és 1 olyan amely kifutott.
Nézzük mely cégek ezek:
⛔️ – a Stoqman: elsőként osztottam meg, aki velem együtt csatlakozott és betartotta az ajánlásom, hogy a Microloans részbe fektessen, ahol pár napos, magasabb hozamot ajánló lehetőségek voltak, annak ha okosan fektetett be, akkor biztosan pozitívan zárult a befektetése. Viszont a cég az én számításaimat is keresztül húzta. Én úgy gondoltam, hogy van benne 4-5 hónap és biztos vagyok benne, hogy lett is volna, de valamiért az admin(ok) úgy gondolták, hogy ők nagyot akarnak akasztani. Sajnos más youtuberek, csoportok, nagyon későn kezdték el ezt az üzletet ajánlani, így ismét nagyon sok magyar, aki utánuk ment rosszul járt, mert maximum 3-4 hétig ment utána az üzlet. Nagyon fontos és még egyszer hangsúlyozom, hogy ezekbe a cégekbe, melyek magas kockázatúak (hyip) lehetőleg az első napokban kell csatlakozni (már én is megcsúsztam, mert 2 hét után csatlakoztam, de ez valójában nem okozott gondot, mert még így is belefértünk, mivel utána még 2 hónapig ment).
🚫 – a másik a Merchant Token, mely ICO és ezek kb 1% lesz sikeres..nos a token bekerült a kereskedésbe, mindenki megkapta a darabszámot, mellyel rendelkezhet. Nagyon jó áron lehetett eladni, de nem nekünk…ezt elintézték a nagyok pár porc alatt. Most jelenleg 1 MTO 0.33$-t ér, így én tartogatom, mert kb a 2.5-szereséért vettem. Meglátjuk fog e feljebb menni.

⚖️ Természetesen minden cégnek egyszer eljön a vég, de sajnos nem vagyok jós, így nem tudom mikor lesz ez.

💡Továbbra is arra törekszem, hogy olyan cégeket osszak meg számotokra, melynek van valós háttere, vagy olyan forrásból érkezik, mely számomra mérvadó. Tudjuk, hogy sorra dőlnek be a jobbnál jobb cégek, de szerencsére nálam megvan a balansz. A cégek nagy részét elsőként, vagy az elsők között osztom meg, így mindig időben értesülhetsz az adott lehetőségekről. Persze én sem vagyok jós és én is bármikor mellé nyúlhatok 1-1 cégnek, ezért Mindenki vizsgálja meg saját maga is a cégeket és csak akkor fektess bele bármelyik cégbe is, ha magad is egy jó lehetőségnek találod.
ITT SEMMIRE SINCS GARANCIA, A PÉNZEDET EGYIK NAPRÓL A MÁSIKRA IS LENYELHETIK!! VISZONT HA KIFOGSZ 1-2 JÓ CÉGET A 10-BŐL, HATALMAS NYERESÉGET ÉRHETSZ EL!
Fontos, hogy a tőkéd legalább 6-8 cégben oszd el és nézd meg hova csatlakozol, mert csak így van esélyed arra, hogy sikeres légy ebben a világban!

🍀 SOK SIKERT/SZERENCSÉT MINDENKINEK! 🍀

🗣 KÖVESSETEK ÉS KÖVESSÉTEK HONLAPOMAT, AHOL PRÓBÁLOM KATEGORIZÁLNI A CÉGEKET SAJÁT MEGLÁTÁSOM SZERINT 👉 https://www.ateuzleted.hu/passziv-jovedelem

📖 Friss hírek – egy részét – továbbra is elérheted telegram csoportomban 👉 https://t.me/ateuzleted

🎞 IRATKOZZ FEL YOUTUBE CSATORNÁMRA IS 👉 https://www.youtube.com/channel/UC3dar-4nD5K-BUI5x0MG8RA

💬 ELINDULT Discord – Közösségi Szerverem, ahol alig 2 hét alatt lassan elérjük a 100 főt.
👉 Ha szeretnél egy közösségbe tartozni, kérdéseid vannak, szeretnél értesülni minden hírről, tapasztalatról vagy még új vagy ebben az iparágban, akkor mindenképpen csatlakozz a közösségembe, ahol megismerhetsz másokat, különböző szemléleteket és véleményeket. Ha még nem csatlakoztál, várlak Téged is!

Discord - Közösségi Csoportom

♻️ Ez Történt - 2021. Júniusban ♻️

✍️ Tudjátok, hogy minden esetben leírom a véleményem, legyen az negatív vagy pozitív.

💰Nézzük, hogy állunk 💰
Passzív Jövedelem - Cégek Bemutatása

❗️ A cégek előtt található sorszám, nem a cégek besorolását jelenti ❗️

1️⃣ 🔥 AI . MARKETING 🔥

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 https://www.ateuzleted.hu/ai-marketing
📺 Youtube bemutató 👉 https://www.youtube.com/watch?v=RHqituuS8E0&t=618s

♻️ Cég Indulása: 2019. vége
💵 Csatlakozásom: 2021.04.07

 💥 3 hónapja vagyok benne és akik velem együtt csatlakoztak már bőven visszajött nekik a tőke. Természetesen a többség folyamatosan visszaforgatja a bevételt. Ahogy látom egyre többen bíznak a cégben, látják, hogy szépen lehet vele keresni, melyet mit sem bizonyít jobban, hogy júniusban majd 100 fővel nőtt a csapatom, nagyban Nektek köszönhetően, mert sokan elkezdtetek csapatot építeni! Úgy gondolom a piacon ez a cég visz most mindent!

2️⃣ 🔥 HYPERFUND 🔥

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 https://www.ateuzleted.hu/hyperfund
📺 Youtube bemutató 👉 https://youtu.be/gOJ4cD8Tqx4

♻️ Cég Indulása: 2019
💵 Csatlakozásom: 2021.07.03

 💥 Sokatoknak furán hangozhat, hogy ő a TOP2, mert ez a cég tegnap került fel, de régóta figyelemmel követtem és megbízhatóság szempontjából őt tartom az ai-val hasonló szinten. Remélem, hogy bizonyítani is fogja miért.

3️⃣ 🔥 STOQMAN 🔥

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 https://www.ateuzleted.hu/stoqman
📺 Youtube bemutató 👉 https://www.youtube.com/watch?v=581zFXeCfho&t=627s

♻️ Cég Indulása: 2021.04.25
💵 Csatlakozásom: 2021.05.15

 💥 Ez egy HYIP, melyek 90%-a 1 hónapon belül befuccsol (ezt felosztva: 50% 1-10 nap, 35% kb 2-3 hét, 15% kb 4 hét). Tehát a maradék 10% az amely pár hónapig és ebből kb 1% az amely legalább fél évig és 0.5% mely még tovább működik. Tehát azt a 1.5%-ot kell megtalálni, mely hatalmas hasznot szokott hozni. Látható, hogy nem egyszerű. Nos nekem 3 Hyip van ezek közül a Stoqman már több, mint 2 hónapja működik, maga a felépítése is vonzó, nagyon remélem, hogy még néhány hónap benne van.

4️⃣🔥 DAXIO 🔥

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 https://www.ateuzleted.hu/daxio
📺 Youtube bemutató 👉 –

♻️ Cég Indulása: 2019
💵 Csatlakozásom: 2021.06.04

 💥 Valós cég, valós termékekkel, sokat nem akarok róla beszélni. Beszéljenek a számok és a tagok akik már benne vannak. Több, mint 2 éve működik és remélem még legalább ugyanennyi benne van.

5️⃣ 🔥 TOREXO 🔥

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 https://www.ateuzleted.hu/torexo
📺 Youtube bemutató 👉 https://youtu.be/Knj4E5_OTtw

♻️ Cég Indulása: 2021.06.15
💵 Csatlakozásom: 2021.06.15

 💥 Ő a 2. Hyip, hozza az ígért hozamokat, eddig a napi átlag hozam 0.75%. Úgy gondolom ez egy hosszú távú lehetőség lehet. Teszteltem a kifizetést is, minden pénteken lehet csak kikérni, a kifizetést 72 órán belül ígérik. Nos nekem kb 48 óra alatt kifizették.

6️⃣ 🔥 COINTERRA 🔥

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 https://www.ateuzleted.hu/cointerra
📺 Youtube bemutató 👉 https://youtu.be/UDW3Unz03ns

♻️ Cég Indulása: 2021.06.14
💵 Csatlakozásom: 2021.06.27

 💥 Ő a 3. Hyip a portfóliómban. Zökkenőmentesen működik, hozza a napi százalékokat, mely elég magas, napi 4.5% is lehet plan-tól függően. Emiatt ebbe a cégbe az csatlakozzon, aki szeret kockáztatni, mert magas a kockázat. Viszont olyan admin működteti, aki nem ma kezdte a szakmát, így bízom benne, hogy még augusztusban is beszélünk a cégről! A kifizetés 5 percen belül megérkezett számomra! Szóval ez egy Magas kockázatú cég!

7️⃣ 🔥 OMEGA-DIGITAL 🔥

Omega-Digital - Bemutató

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 https://www.ateuzleted.hu/omega-digital
📺 Youtube bemutató 👉 –

♻️ Cég Indulása: 2021.06.07
💵 Csatlakozásom: 2021.06.07

 💥 Munkanapokon kereskednek, valós kereskedés folyik, emiatt lehetnek mínuszos napok is. Azt ígérik, hogy jobban bele fogunk látni a kereskedésbe, kíváncsian várom. Mindenképpen egy hosszú távú lehetőségnek tekintem, szerintem az élettartamát években kell mérni!

8️⃣ 🔥 DAISY 🔥

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 https://www.ateuzleted.hu/daisy/
📺 Youtube bemutató 👉 –

♻️ Cég Indulása: 2021.Eleje
💵 Csatlakozásom: 2021.04.07

 💥Mindenki megváltóként tekintett rá, amikor elindult, én is. De nem hozza még mindig azt amit ígértek. Értem, hogy hosszú távú üzlet, de ahogy kinézünk ez években mérhető. Elérhető pre-sale-n a saját daisy coinja, vettem belőle, de csak azért, hogy utána nehogy megbánjam… Ez a project már az elején sem jött be nektek, így annyira nem is írok róla.

A honlapomon megtalálható, akit érdekel olvasson utána, de számítson rá, hogy a befektetett pénz évek múlva hozhat valamit a jelenlegi állapot alapján.

9️⃣ 🔥 Merchant Token 🔥

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 https://www.ateuzleted.hu/merchant-token
📺 Youtube bemutató 👉 –

♻️ Cég Indulása: 2021.04.eleje
💵 Csatlakozásom: 2021.04.23

 💥 Ide már senki ne csatlakozzon. Aki velem együtt elindult jelenleg kb 4-szerezte a coinjai számát. Július 1.én lezárult az ICO, ígéretük szerint mindenki megkapja a hónap közepén a beállított Wallet-ére az MTO coinokat. Kíváncsian várjuk.

ℹ️ ⛔️ Mirollex ⛔️ 🚫Smart Trade Coin🚫

3 hónapja indítottam telegram csatornámat és a honlapomat, ez idő alatt, tehát a 3 hónap alatt mindössze 2 cég zárt be a portfóliómból.
ℹ️ Tudni kell, hogy június elején 10-esével zártak be a cégek, nem egy tagom írt rám, hogy benne volt még másik 5-6 cégben, melyből 1 maradt neki kb egyik napról a másikra…
Nézzük mely 1.5-2 cég esetében nyúltam eddig mellé:
⛔️ – a Mirollex, mely esetében már akkor szóltam mindenkinek, amikor kijött a Freedom Express, hogy ne rakjatok bele többet, sőt kérjetek ki mindent, mert hamarosan GameOver, így kb mindenki ki tudta venni a pénzét,
🚫 – a másik a SmartTradeCoin, mely igazából még mindig megy, de én a DEFI részbe raktam, mely rejtélyes körülmények között mindekinek mínuszba vágta a számláját…aki nem a Defi-be rakott annak még mindig ketyeg, viszont ezután én már nem bíztam benne.

✅ MINDEN EGYÉB CÉG TÖRETLENÜL MŰKÖDIK, AMI NAGYON JÓ ARÁNY EZEN A PIACON!

Természetesen minden cégnek egyszer eljön a vég, de sajnos nem vagyok jós, így nem tudom mikor lesz ez.

💡Továbbra is arra törekszem, hogy a 10-15 évvel ezelőtt, ebben a “szakmában” szerzett tapasztalatomat, mely révén akkor elég nagy csapatot felépítettem, most kb 8 év után újra kamatoztassam. Persze én sem vagyok jós és én is bármikor mellé nyúlhatok 1-1 cégnek, ezért Mindenki vizsgálja meg saját maga is a cégeket és csak akkor fektess bele bármelyik cégbe is, ha magad is egy jó lehetőségnek találod. ITT SEMMIRE SINCS GARANCIA, A PÉNZEDET EGYIK NAPRÓL A MÁSIKRA IS LENYELHETIK!! VISZONT HA KIFOGSZ 1-2 JÓ CÉGET A 10-BŐL, HATALMAS NYERESÉGET ÉRHETSZ EL!
Fontos, hogy a tőkéd legalább 6-8 cégben oszd el!

🍀 SOK SIKERT/SZERENCSÉT MINDENKINEK! 🍀

🗣 KÖVESSETEK ÉS KÖVESSÉTEK HONLAPOMAT, AHOL PRÓBÁLOM KATEGORIZÁLNI A CÉGEKET SAJÁT MEGLÁTÁSOM SZERINT 👉 https://www.ateuzleted.hu/passziv-jovedelem

📖 Friss hírek továbbra is itt a telegram csoportomban lesznek elérhetők 👉 https://t.me/ateuzleted

🎞 IRATKOZZ FEL YOUTUBE CSATORNÁMRA IS 👉 https://www.youtube.com/channel/UC3dar-4nD5K-BUI5x0MG8RA

HOGYAN NÖVELD A BEVÉTELED

Nem csak befektethetsz, hanem csapatot is építhetsz, meghívhatod bármely családagod, ismerősöd, sőt még magad alá is regisztrálhatsz új accountot.

Használd ki az INB NETWORK lehetőségeit is!
Ahogy mindig is említettem és ahogy a leírásban is szerepel, az INB Network-ön keresztül érdemes csatlakozni az AI marketingbe.Minden személyes meghívott befizetése után 5% jutalékot kapsz. Nincsenek több szintek, bináris jutalékok és egyéb jutalékok, az AI részen 5% jár a személyes meghívottak befizetései után (a visszaforgatásra is jár a jutalék)

Viszont…
Nem hiába ajánlottam az INB-n keresztüli csatlakozást.
Az INB saját jutalék rendszerrel rendelkezik, így itt is megkapod pluszban a jutalékot a meghívott tagjaid után, ugyanúgy 5%-ot, tehát így már 10% jutalék jár minden egyes meghívottad után.

Az INB viszont további bónuszokat ajánl számodra. Ahogy szintet lépsz, úgy nő a hozam a meghívott tagjaid után. 5%-ról indul és akár 15%-ot is elérhetsz! Mindez a meghívott tagjaid befizetési volumenétől függ.

Illetve további jutalékot kapsz a bináris fából, ami abból adódik, ha a meghívott tagjaid is meghívnak újabb tagokat. Ezen tagok után is 2-6% további profit érhető el.
Például:
1. meghívtam Tibort és ő is meghív magához 3 embert, aki befizet, akkor a 3 ember kerül be az egyik lábamra. Az összes jutalék ezen a lábon például 100$
2. meghívtam Anikót és ő is meghív magához 10 embert, aki befizet, akkor a 10 ember kerül be a másik lábamra. Az összes jutalék ezen a lábon például 500$
3. meghívtam Gergőt és ő is meghív magához 6 embert, aki befizet, akkor a 6 ember kerül be a harmadik lábamra. Az összes jutalék ezen a lábon például 300$

A fentiekből a legerősebb láb, mindig kiesik és mindig a leggyengébb láb után jár a jutalék, jelen esetben az első 100$ hozam után. A többi láb sem vész el, ha bármelyik láb eléri vagy lehagyja a legerősebb lábat akkor fordul a kocka.

Látható, hogy a befektetésen kívül egyéb módon is kereshetsz pénzt, akár ismerősök behívásával, de akár regisztrálhatsz magad alá még egy accountot más adatokkal és azután is jár a jutalék. Nagyon sokan így csinálják, hogy amint a fő robot már ellátja magát, akkor egy újabb regisztrációt készítenek mauk alá és azt a robot táplálják. Így a befizetések után a fő account is kapja a jutalékot.

Nagyon sokan benne vagytok az AI-ban, de sokan befektetőként. Ha úgy gondoljátok, hogy lenne olyan ismerősötök akiknek szívesen ajánlanátok, hívjátok meg. Próbálja ki az 50$-os ajándék csomaggal teljesen ingyen és ha tetszik neki, fektessen be.

Jelenleg a piacon a legjobb cégről van szó.

HOGY AJÁNLD A CÉGET!

Mindenkinek egyedi ajánlói linkje van az AI marketing és az INB oldalon is.
NAGYON FONTOS, hogy az INB LINKED KELL MEGOSZTANI!

Első lépésként menjünk Az Ai oldalára és kattintsunk a Saját Marketing menüre. Hozzuk létre a saját linkünket, kövesd a képeket.

1. Céloldal létrehozása:

2. Standard sablon kiválasztása:

3. Beállítások és mentés.

4. Létrejött a saját ajánlói linked.
FONTOS, HOGY NE EZT HASZNÁLD!

LÉPJ ÁT AZ INB NETWORK-be!
Kattints a Meghívás menüpontra, ott pedig válaszd ki a legfelső linked, ahol a “kék agy” látható. Másold ki és ezt oszd meg minden ismerősöddel!!!

Így aki csatlakozik hozzád, az bekerül az INB Network és az AI rendszerbe is, ezáltal mindkét oldalon megkapod utána a jutalékot!

Nyugodtan küldd el ismerősödnek a honlapomon található segédletet, hogy a regisztrációja biztosan sikeres legyen. Hívd fel a figyelmét, hogy a Te linkeden csatlakozzon!

Építsd Te is a hálózatod, hogy Növeld a bevételed!

AI.MARKETING - BEMUTATÓ & REGISZTRÁCIÓ MENETE

FONTOS INFORMÁCIÓK A SZÁMLA FELTÖLTÉSSEL KAPCSOLATBAN + BÓNUSZ!

Több felhasználó nem követi a befizetési procedúrát (nálunk még nem volt ilyen probléma, remélem nem is lesz)

Figyelj oda az alábbiakra, ha fel szeretnéd tölteni az egyenlege

1. Minden Crypto pénztárca csak egyszer használható. Egy Crypto pénztárca – egy fizetés. A Crypto pénztárca használatával csak egyszer finanszírozhatja számláját.
2. Amit a cégen belül beírsz feltölteni kívánt összeget, annál ne utalj be többet a Crypto pénztárcádból.
3. Csak a megadott Crypto pénznemben / tokenbe küld be a pénzt (Tehát ha Bitcoint választasz ki akkor bitcoint küldj be ne USDT-t például).
4. Ne küldj BEP20 tokent, mert azt nem fogják elfogadni.
5. Ne küldj befizetéseket közvetlenül a cég Payeer és Perfect Money számlájára a saját számládról, mivel így nem tudják nyomon követni ezeket a befizetéseket. Mindig használd a «Feltöltés» űrlapot a cég weboldalán.
6. Ha a befizetésed nem érkezik be, akkor 72 órán belül jelentsd. Ha 72 óra elteltével jelented, akkor a cég már nem fog utána járni az utalásnak.

Ha nem megfelelően utalsz be a cégbe, tehát nem az ai marketing feltöltés menüből indítod a befizetéseket, (hanem pl ahogy a fenti pontok is tartalmazzák, közvetlenül akarsz a saját payered-ről a cég payerére, vagy ha pl bitcoint választasz, de etheriumot utalsz) akkor a cég 50 USD utána járási díjat számol fel, mert a befizetésnél figyelmen kívül hagytad a kötelező követelményeket.

Szigorúan tartsd be ezeket a szabályokat. A számlák finanszírozási hibáit nem tudják javítani.

 

Befizetési / Visszaforgatási Bónusz

A következő bónuszokat ismét jóváírják a mai naptól 2021. május 25-ig (befizetés és visszaforgatás esetén is megtörténik a bónusz jóváírása):

1) Perfect Money + 8%
2) Payeer + 9%
3) Bitcoin + 10%
4) Cashback purchases +10%
5) Tether ERC20 + 8%

6) Ethereum + 0%
7) Visa/Mastercard/Мир + 0%

A bónusz összege jóváírásra kerül a Reklám egyenlegedben a befizetés/visszaforgatás összegével együtt.

Példa:
A Bitcoin használatával 100 USD-t fizet a Reklám egyenlegedbe és 110-et írnak jóvá számodra.

AI.MARKETING - BEMUTATÓ & REGISZTRÁCIÓ MENETE

Synergistically evolve 2.0 technologies rather than just in time initiatives. Quickly deploy strategic networks with compelling e-business. Credibly pontificate highly efficient manufactured products and enabled data.

Synergistically evolve 2.0 technologies rather than just in time initiatives. Quickly deploy strategic networks with compelling e-business. Credibly pontificate highly efficient manufactured products and enabled data.

Synergistically evolve 2.0 technologies rather than just in time initiatives. Quickly deploy strategic networks with compelling e-business. Credibly pontificate highly efficient manufactured products and enabled data.

Synergistically evolve 2.0 technologies rather than just in time initiatives. Quickly deploy strategic networks with compelling e-business. Credibly pontificate highly efficient manufactured products and enabled data.

🪩 Közösségi Csatornáim, melyekhez Fontos csatlakoznod!

☄️ Kövesd Youtube csatornám és csatlakozz Discord szerveremhez, ahol megtalálható minden friss hír és néhány olyan projekt is, amely a honlapon nem.
Légy tagja a közel 1000 tagot számláló Discord szerveremnek!

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png

👫 Discord - Ahol Minden Megtalálható!

Discord Szerver

📹 Youtube - Minden Videó

Youtube Csatornám

📲 Telegram - Néhány infó

Telegram Csatornám

© 2023 A Te Üzleted @ Minden jog fenntartva | Nem vagyok sem befektetési, sem üzleti tanácsadó! | A feltüntetett cégek a saját álláspontomat tükrözik.

« Translate »