Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 

Ez történt 2021. Júliusban

♻️ Ez Történt - 2021. Júliusban ♻️

✍️ Tudjátok, hogy minden esetben leírom a véleményem, legyen az negatív vagy pozitív.

💰Nézzük, hogy állunk 💰
Passzív Jövedelem - Cégek Bemutatása

❗️ A cégek előtt található sorszám, nem a cégek besorolását jelenti ❗️

1️⃣ 🔥 AI . MARKETING 🔥

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 https://www.ateuzleted.hu/ai-marketing
📺 Youtube bemutató 👉 https://www.youtube.com/watch?v=RHqituuS8E0&t=618s

♻️ Cég Indulása: 2019. vége
💵 Csatlakozásom: 2021.04.07

 💥 Az oroszországi törvények változása miatt rengeteg cég állt meg, illetve ütközött problémába. Ez az Ai Marketinget is érintette. Viszont sok céggel ellentétben, ők úgy gondolják – joggal – hogy helyük van ebben az iparágban és mindent megtesznek, hogy bizonyítsák igazukat. E miatt július közepétől szünetel az oldal, várhatóan augusztus elejére minden helyreáll és folytatódik ez a siker történet, amit a cég eddig véghez vitt. Úgy gondolom, biztos vagyok benne, hogy lesz újra indulás és ha ez megtörténik az eddigi 3millió tag után aki még nincs benne az is csatlakozni fog! Discord csoportomban folyamatosan beszámolok a hírekről.

2️⃣ 🔥 HYPERFUND 🔥

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 https://www.ateuzleted.hu/hyperfund
📺 Youtube bemutató 👉 https://youtu.be/gOJ4cD8Tqx4

♻️ Cég Indulása: 2019
💵 Csatlakozásom: 2021.07.03

 💥 Nem most indult, de egyre felkapottabb és egyre többen látnak benne fantáziát! Nem hiába, a legmegbízhatóbb cégek közé tartozik, egy olyan ökoszisztéma áll mögötte, melyhez nagyon sok mindennek be kellene dőlnie, hogy a cég eltűnjön. Ezzel a céggel hosszútávra tervezek!

3️⃣ 🔥 BACCARAT-STAKING 🔥

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 https://www.ateuzleted.hu/baccarat-staking
📺 Youtube bemutató 👉 https://www.youtube.com/watch?v=VjmWDH0QeF4

♻️ Cég Indulása: 2021.01.01
💵 Csatlakozásom: 2021.07.24

💥 Valós kártya játékon alapuló project, valós profi játékossal, üzletemberrel, akinek akadémiája, saját tokenje, webshopja van, illetve az élete is folyamatosan nyomon követhető. Még csak pár napja csatlakoztam, de ez a project számomra az egyik legígéretesebb. Nagy potenciált látok benne, valós hozamokat ajánl!

4️⃣🔥 DAXIO 🔥

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 https://www.ateuzleted.hu/daxio
📺 Youtube bemutató 👉 –

♻️ Cég Indulása: 2019
💵 Csatlakozásom: 2021.06.04

 💥 Töretlenül működik, hozzá az igért százalékokat, korrekt, fenntartható hozamok. Valós casino és egyéb játékok állnak mögötte, mely a webirodába belépve látható és játszható is. Szépen csendben teszi a dolgát.

5️⃣ 🔥 TOREXO 🔥

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 https://www.ateuzleted.hu/torexo
📺 Youtube bemutató 👉 https://youtu.be/Knj4E5_OTtw

♻️ Cég Indulása: 2021.06.15
💵 Csatlakozásom: 2021.06.15

 💥 Sokan fenntartásokkal kezelték, vagy még kezelik is ezt az üzletet, mert mielőtt elindult volna, olyan pletykák keringtek, hogy “mirollex utód”…nos én nem így gondolom, első nap csatlakoztam és 45 napja megy, minden nap jóváírják a hozamot, a kikérés pontosan megérkezik. Július végéig maximum 1000$-al lehetett beszállni, ezt most felemelték 5000$-a, úgy gondolom ezzel a plannel is azt sugallják, hogy hosszútávra terveznek, mert limitálják az irreális összegeket. Ennek fényében az utóbbi napokban több nagy oldal is ráállt a projectre. Bízok benne, hogy ez a cég jövőre is velünk lesz!

6️⃣ 🔥 COINTERRA 🔥

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 https://www.ateuzleted.hu/cointerra
📺 Youtube bemutató 👉 https://youtu.be/UDW3Unz03ns

♻️ Cég Indulása: 2021.06.14
💵 Csatlakozásom: 2021.06.27

 💥 Napi elképesztő 4.5%-ot kínál 30 munkanapra az egyik terve a másik heti 25% 6 hétre. Mondanom sem kell a kockázatot. Nos már én is 2 héttel az indulás után csatlakoztam, viszont a cég még mindig megy, több, mint 6 hete. Közben már pre-sale keretében lehet vásárolni a saját tőkenjükből is – ami nekem kicsit kétes volt, hogy nem e csali – de egyelőre a mai napig perceken belül kifizet mindent. Aki velem csatlakozott már bőven a tőkéjénél van. Most már óvatosan!

7️⃣ 🔥 OMEGA-DIGITAL 🔥

Omega-Digital - Bemutató

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 https://www.ateuzleted.hu/omega-digital
📺 Youtube bemutató 👉 –

♻️ Cég Indulása: 2021.06.07
💵 Csatlakozásom: 2021.06.07

 💥 Hosszútávú cégként promótálták és úgy néz ki valóban az lesz, de hogy miért… a hónapban több napig állt a robot, mert a cég elmondása szerint nem tudták merre indul el a piac, így a robot azt mondta, hogy ő szabadságra megy 🙂 és kivár. Érdekes..azóta újra indult és jött is némi hozam, kíváncsian várom a folytatást.

8️⃣ 🔥 DAISY 🔥

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 https://www.ateuzleted.hu/daisy/
📺 Youtube bemutató 👉 –

♻️ Cég Indulása: 2021.Eleje
💵 Csatlakozásom: 2021.04.07

 💥 Múlt havi beszámolómban eléggé lehúztam ezt a céget, de úgy gondolom joggal. 6 hónapig jóformán semmi hozam nem jött, pedig az előzmények alapján havonta kb dupláznunk kellene :), nos 6 hónap alatt még 10% profit sem jött… viszont most megmozdult valami, tudjuk, hogy elindult a BTC, de ugyanezt akkor is hoztam volna, ha csak tartom pl a binance-on a BTC-met. Most nem panaszkodom, mert hatalmasat nőtt a hozam az utóbbi napokban, de arra leszek kíváncsi, hogyha a trend megfordul akkor is ugyanígy fog-e hozni, vagy ismét jön a lejtő…És ne feledjük elképesztő összeg folyt be hozzájuk a Daisy tőken által…

9️⃣ 🔥 Ex-Funds 🔥

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 https://www.ateuzleted.hu/ex-funds
📺 Youtube bemutató 👉 –

♻️ Cég Indulása: 2021.07.13
💵 Csatlakozásom: 2021.07.13

 💥 Az első órákban megosztottam a céget, így mindenki időben beszállhatott, aki okosan csinálta, akár 40-60% vagy még nagyobb profittal ki is szállhatott belőle, mert a cég sajátossága a nagy profit mellett, hogy bármikor ki lehet venni a tőkét. A legkockázatosabb projectem, többször hangsúlyoztam, hogy aki nem akar kockáztatni szálljon ki. Én Augusztus 1.-én megtettem, így ide már senki ne fektessen, mert már késő lenne

🔟 🔥 BitYard 🔥

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 https://www.ateuzleted.hu/bityard
📺 Youtube bemutató 👉 –

♻️ Cég Indulása: 2020.04.
💵 Csatlakozásom: 2021.07.23

 💥 Egy teljesen más típusú lehetőség, az oldalon tardereket másolhatsz. Mindössze beállítod kit szeretnék követni, mekkora tőkével, mekkora stake-el és automatikusan másolja a trader kereskedéseit a rendszer. Válassz jól! 🙂

ℹ️ ⛔️ Stoqman ⛔️ 🚫 Merchant Token 🚫

ℹ️ A hónapban is mindössze 1 olyan cég volt, mely bezárt és 1 olyan amely kifutott.
Nézzük mely cégek ezek:
⛔️ – a Stoqman: elsőként osztottam meg, aki velem együtt csatlakozott és betartotta az ajánlásom, hogy a Microloans részbe fektessen, ahol pár napos, magasabb hozamot ajánló lehetőségek voltak, annak ha okosan fektetett be, akkor biztosan pozitívan zárult a befektetése. Viszont a cég az én számításaimat is keresztül húzta. Én úgy gondoltam, hogy van benne 4-5 hónap és biztos vagyok benne, hogy lett is volna, de valamiért az admin(ok) úgy gondolták, hogy ők nagyot akarnak akasztani. Sajnos más youtuberek, csoportok, nagyon későn kezdték el ezt az üzletet ajánlani, így ismét nagyon sok magyar, aki utánuk ment rosszul járt, mert maximum 3-4 hétig ment utána az üzlet. Nagyon fontos és még egyszer hangsúlyozom, hogy ezekbe a cégekbe, melyek magas kockázatúak (hyip) lehetőleg az első napokban kell csatlakozni (már én is megcsúsztam, mert 2 hét után csatlakoztam, de ez valójában nem okozott gondot, mert még így is belefértünk, mivel utána még 2 hónapig ment).
🚫 – a másik a Merchant Token, mely ICO és ezek kb 1% lesz sikeres..nos a token bekerült a kereskedésbe, mindenki megkapta a darabszámot, mellyel rendelkezhet. Nagyon jó áron lehetett eladni, de nem nekünk…ezt elintézték a nagyok pár porc alatt. Most jelenleg 1 MTO 0.33$-t ér, így én tartogatom, mert kb a 2.5-szereséért vettem. Meglátjuk fog e feljebb menni.

⚖️ Természetesen minden cégnek egyszer eljön a vég, de sajnos nem vagyok jós, így nem tudom mikor lesz ez.

💡Továbbra is arra törekszem, hogy olyan cégeket osszak meg számotokra, melynek van valós háttere, vagy olyan forrásból érkezik, mely számomra mérvadó. Tudjuk, hogy sorra dőlnek be a jobbnál jobb cégek, de szerencsére nálam megvan a balansz. A cégek nagy részét elsőként, vagy az elsők között osztom meg, így mindig időben értesülhetsz az adott lehetőségekről. Persze én sem vagyok jós és én is bármikor mellé nyúlhatok 1-1 cégnek, ezért Mindenki vizsgálja meg saját maga is a cégeket és csak akkor fektess bele bármelyik cégbe is, ha magad is egy jó lehetőségnek találod.
ITT SEMMIRE SINCS GARANCIA, A PÉNZEDET EGYIK NAPRÓL A MÁSIKRA IS LENYELHETIK!! VISZONT HA KIFOGSZ 1-2 JÓ CÉGET A 10-BŐL, HATALMAS NYERESÉGET ÉRHETSZ EL!
Fontos, hogy a tőkéd legalább 6-8 cégben oszd el és nézd meg hova csatlakozol, mert csak így van esélyed arra, hogy sikeres légy ebben a világban!

🍀 SOK SIKERT/SZERENCSÉT MINDENKINEK! 🍀

🗣 KÖVESSETEK ÉS KÖVESSÉTEK HONLAPOMAT, AHOL PRÓBÁLOM KATEGORIZÁLNI A CÉGEKET SAJÁT MEGLÁTÁSOM SZERINT 👉 https://www.ateuzleted.hu/passziv-jovedelem

📖 Friss hírek – egy részét – továbbra is elérheted telegram csoportomban 👉 https://t.me/ateuzleted

🎞 IRATKOZZ FEL YOUTUBE CSATORNÁMRA IS 👉 https://www.youtube.com/channel/UC3dar-4nD5K-BUI5x0MG8RA

💬 ELINDULT Discord – Közösségi Szerverem, ahol alig 2 hét alatt lassan elérjük a 100 főt.
👉 Ha szeretnél egy közösségbe tartozni, kérdéseid vannak, szeretnél értesülni minden hírről, tapasztalatról vagy még új vagy ebben az iparágban, akkor mindenképpen csatlakozz a közösségembe, ahol megismerhetsz másokat, különböző szemléleteket és véleményeket. Ha még nem csatlakoztál, várlak Téged is!

Discord - Közösségi Csoportom

🪩 Közösségi Csatornáim, melyekhez Fontos csatlakoznod!

☄️ Kövesd Youtube csatornám és csatlakozz Discord szerveremhez, ahol megtalálható minden friss hír és néhány olyan projekt is, amely a honlapon nem.
Légy tagja a közel 1000 tagot számláló Discord szerveremnek!

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png

👫 Discord - Ahol Minden Megtalálható!

Discord Szerver

📹 Youtube - Minden Videó

Youtube Csatornám

📲 Telegram - Néhány infó

Telegram Csatornám

© 2023 A Te Üzleted @ Minden jog fenntartva | Nem vagyok sem befektetési, sem üzleti tanácsadó! | A feltüntetett cégek a saját álláspontomat tükrözik.

« Translate »