Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 

HOGYAN NÖVELD A BEVÉTELED

Nem csak befektethetsz, hanem csapatot is építhetsz, meghívhatod bármely családagod, ismerősöd, sőt még magad alá is regisztrálhatsz új accountot.

Használd ki az INB NETWORK lehetőségeit is!
Ahogy mindig is említettem és ahogy a leírásban is szerepel, az INB Network-ön keresztül érdemes csatlakozni az AI marketingbe.Minden személyes meghívott befizetése után 5% jutalékot kapsz. Nincsenek több szintek, bináris jutalékok és egyéb jutalékok, az AI részen 5% jár a személyes meghívottak befizetései után (a visszaforgatásra is jár a jutalék)

Viszont…
Nem hiába ajánlottam az INB-n keresztüli csatlakozást.
Az INB saját jutalék rendszerrel rendelkezik, így itt is megkapod pluszban a jutalékot a meghívott tagjaid után, ugyanúgy 5%-ot, tehát így már 10% jutalék jár minden egyes meghívottad után.

Az INB viszont további bónuszokat ajánl számodra. Ahogy szintet lépsz, úgy nő a hozam a meghívott tagjaid után. 5%-ról indul és akár 15%-ot is elérhetsz! Mindez a meghívott tagjaid befizetési volumenétől függ.

Illetve további jutalékot kapsz a bináris fából, ami abból adódik, ha a meghívott tagjaid is meghívnak újabb tagokat. Ezen tagok után is 2-6% további profit érhető el.
Például:
1. meghívtam Tibort és ő is meghív magához 3 embert, aki befizet, akkor a 3 ember kerül be az egyik lábamra. Az összes jutalék ezen a lábon például 100$
2. meghívtam Anikót és ő is meghív magához 10 embert, aki befizet, akkor a 10 ember kerül be a másik lábamra. Az összes jutalék ezen a lábon például 500$
3. meghívtam Gergőt és ő is meghív magához 6 embert, aki befizet, akkor a 6 ember kerül be a harmadik lábamra. Az összes jutalék ezen a lábon például 300$

A fentiekből a legerősebb láb, mindig kiesik és mindig a leggyengébb láb után jár a jutalék, jelen esetben az első 100$ hozam után. A többi láb sem vész el, ha bármelyik láb eléri vagy lehagyja a legerősebb lábat akkor fordul a kocka.

Látható, hogy a befektetésen kívül egyéb módon is kereshetsz pénzt, akár ismerősök behívásával, de akár regisztrálhatsz magad alá még egy accountot más adatokkal és azután is jár a jutalék. Nagyon sokan így csinálják, hogy amint a fő robot már ellátja magát, akkor egy újabb regisztrációt készítenek mauk alá és azt a robot táplálják. Így a befizetések után a fő account is kapja a jutalékot.

Nagyon sokan benne vagytok az AI-ban, de sokan befektetőként. Ha úgy gondoljátok, hogy lenne olyan ismerősötök akiknek szívesen ajánlanátok, hívjátok meg. Próbálja ki az 50$-os ajándék csomaggal teljesen ingyen és ha tetszik neki, fektessen be.

Jelenleg a piacon a legjobb cégről van szó.

HOGY AJÁNLD A CÉGET!

Mindenkinek egyedi ajánlói linkje van az AI marketing és az INB oldalon is.
NAGYON FONTOS, hogy az INB LINKED KELL MEGOSZTANI!

Első lépésként menjünk Az Ai oldalára és kattintsunk a Saját Marketing menüre. Hozzuk létre a saját linkünket, kövesd a képeket.

1. Céloldal létrehozása:

2. Standard sablon kiválasztása:

3. Beállítások és mentés.

4. Létrejött a saját ajánlói linked.
FONTOS, HOGY NE EZT HASZNÁLD!

LÉPJ ÁT AZ INB NETWORK-be!
Kattints a Meghívás menüpontra, ott pedig válaszd ki a legfelső linked, ahol a “kék agy” látható. Másold ki és ezt oszd meg minden ismerősöddel!!!

Így aki csatlakozik hozzád, az bekerül az INB Network és az AI rendszerbe is, ezáltal mindkét oldalon megkapod utána a jutalékot!

Nyugodtan küldd el ismerősödnek a honlapomon található segédletet, hogy a regisztrációja biztosan sikeres legyen. Hívd fel a figyelmét, hogy a Te linkeden csatlakozzon!

Építsd Te is a hálózatod, hogy Növeld a bevételed!

AI.MARKETING - BEMUTATÓ & REGISZTRÁCIÓ MENETE

FONTOS INFORMÁCIÓK A SZÁMLA FELTÖLTÉSSEL KAPCSOLATBAN + BÓNUSZ!

Több felhasználó nem követi a befizetési procedúrát (nálunk még nem volt ilyen probléma, remélem nem is lesz)

Figyelj oda az alábbiakra, ha fel szeretnéd tölteni az egyenlege

1. Minden Crypto pénztárca csak egyszer használható. Egy Crypto pénztárca – egy fizetés. A Crypto pénztárca használatával csak egyszer finanszírozhatja számláját.
2. Amit a cégen belül beírsz feltölteni kívánt összeget, annál ne utalj be többet a Crypto pénztárcádból.
3. Csak a megadott Crypto pénznemben / tokenbe küld be a pénzt (Tehát ha Bitcoint választasz ki akkor bitcoint küldj be ne USDT-t például).
4. Ne küldj BEP20 tokent, mert azt nem fogják elfogadni.
5. Ne küldj befizetéseket közvetlenül a cég Payeer és Perfect Money számlájára a saját számládról, mivel így nem tudják nyomon követni ezeket a befizetéseket. Mindig használd a «Feltöltés» űrlapot a cég weboldalán.
6. Ha a befizetésed nem érkezik be, akkor 72 órán belül jelentsd. Ha 72 óra elteltével jelented, akkor a cég már nem fog utána járni az utalásnak.

Ha nem megfelelően utalsz be a cégbe, tehát nem az ai marketing feltöltés menüből indítod a befizetéseket, (hanem pl ahogy a fenti pontok is tartalmazzák, közvetlenül akarsz a saját payered-ről a cég payerére, vagy ha pl bitcoint választasz, de etheriumot utalsz) akkor a cég 50 USD utána járási díjat számol fel, mert a befizetésnél figyelmen kívül hagytad a kötelező követelményeket.

Szigorúan tartsd be ezeket a szabályokat. A számlák finanszírozási hibáit nem tudják javítani.

 

Befizetési / Visszaforgatási Bónusz

A következő bónuszokat ismét jóváírják a mai naptól 2021. május 25-ig (befizetés és visszaforgatás esetén is megtörténik a bónusz jóváírása):

1) Perfect Money + 8%
2) Payeer + 9%
3) Bitcoin + 10%
4) Cashback purchases +10%
5) Tether ERC20 + 8%

6) Ethereum + 0%
7) Visa/Mastercard/Мир + 0%

A bónusz összege jóváírásra kerül a Reklám egyenlegedben a befizetés/visszaforgatás összegével együtt.

Példa:
A Bitcoin használatával 100 USD-t fizet a Reklám egyenlegedbe és 110-et írnak jóvá számodra.

AI.MARKETING - BEMUTATÓ & REGISZTRÁCIÓ MENETE

🪩 Közösségi Csatornáim, melyekhez Fontos csatlakoznod!

☄️ Kövesd Youtube csatornám és csatlakozz Discord szerveremhez, ahol megtalálható minden friss hír és néhány olyan projekt is, amely a honlapon nem.
Légy tagja a közel 1000 tagot számláló Discord szerveremnek!

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png

👫 Discord - Ahol Minden Megtalálható!

Discord Szerver

📹 Youtube - Minden Videó

Youtube Csatornám

📲 Telegram - Néhány infó

Telegram Csatornám

© 2023 A Te Üzleted @ Minden jog fenntartva | Nem vagyok sem befektetési, sem üzleti tanácsadó! | A feltüntetett cégek a saját álláspontomat tükrözik.

« Translate »