Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 
VELARDS

A projekt jelenlegi státusza

⏰ Aktuális státusz: NEM Fizet ⛔️
  • 📊 Statisztika és Összegzés

ℹ️ Kicsit hosszabb időre terveztem ezzel a projekttel…
…pedig hozta – volna – az átlag feletti hozamot, amelyre a stratégiám épül.
🔹 a projekt 19 napig futott és 2. nap már be is fektettünk
🔹 3 – 3.3% napi profitot ajánlt, 14 – 17 munkanapig, limitált befektetéssel és teljesen egyedi szoftverrel
🔹 A napi hozam és a befektetési limitek folyamatosan nöttek, először hétfőnként 0.3%-al, majd hétfő, szerda, pénteken 0.1%-al és a csomagok upgrade-jére is lehetőségünk volt, minimum 25%-os visszaforgatás esetén. Aki hétvégén fektetett be a 2.héttől, ő minden napra hozamot kapott, de még a 17.napon is csak maximum 2000$-t lehetett befektetni.
🔹 Bíztam benne, hogy 1 kör benne van a projektben, főleg a befektetési limitek miatt, mert számomra érthetetlen, hogy ha az admin le akarja zárni a projektet, miért limitálja a befizetést és csak 1 napra engedélyezi a korlátlan befektetést.
🔹 Hasonló projektek esetén nálam a 20% profit a cél, ez itt is meglett volna, sikeresen kiszállhattam volna, de mivel itt merőben másban gondolkoztam, úgy gondoltam kifut az első kör, ezért a napi hozamokat is visszaforgattam, így ez most számomra egy sikertelen projekt volt, mert nem jött be a taktikám.
🔹 Ez ismét rávilágított arra, hogy a megfelelő stratégiát betartva lehet csak sikeres aki hasonló projektbe fektet, mert kivételek “szökőévente” vannak.
🔹 Az admin próbálta volna hosszútávon üzemeltetni a projektet, a limitek erre következtetnek, de valószínűleg az exit előtti hétvégén nagyon sokan zárták le a projektet a fee megfizetésével és nem maradt annyi fedezet, hogy megérje neki tovább fenntartani ezt a projektet.
🔹 Összességében 40 – 45% közötti hozam elérhető volt a projekttel úgy, ha valaki jó stratégiát választott, megfizetve a 14% fee-t 25-30% körül ki lehetett szállni belőle. Szerencsére volt olyan, aki jól taktikázott és nyereséggel zárt!

🪩 Közösségi Csatornáim, melyekhez Fontos csatlakoznod!

☄️ Kövesd Youtube csatornám és csatlakozz Discord szerveremhez, ahol megtalálható minden friss hír és néhány olyan projekt is, amely a honlapon nem.
Légy tagja a közel 1000 tagot számláló Discord szerveremnek!

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png

👫 Discord - Ahol Minden Megtalálható!

Discord Szerver

📹 Youtube - Minden Videó

Youtube Csatornám

📲 Telegram - Néhány infó

Telegram Csatornám

© 2023 A Te Üzleted @ Minden jog fenntartva | Nem vagyok sem befektetési, sem üzleti tanácsadó! | A feltüntetett cégek a saját álláspontomat tükrözik.

« Translate »