Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 
VOGGEX

A projekt jelenlegi státusza

⏰ Aktuális státusz: NEM Fizet ⛔️
  • 📊 Statisztika és Összegzés

ℹ️ Tudtuk, hogy lesz ilyen, amikor mellényúlunk, de megyünk tovább! Ezért fontos a diverzifikáció!
🔹 Rengetegen felrakták, nagy vezetők is, több helyre a projekt lezárása előtt 1-2 nappal került fel, sőt volt aki abban a pillanatban rakta fel, amikor a projekt már nem fizetett. Úgy néz ki, hogy az adminok ennél a projektnél kimaxolták a nyereséget…ilyen hamar nagyon ritkán áll meg hasonló felépítésű üzlet és ennél sem volt ennek realitása, mert az admin előző projektje a zoomex volt, mely 4 hónapig fizetett, egészen elképesztő napi 4% 49 napos tervvel.
🔹 Most ezt a projektet úgy néz ki, hogy kaszálásra használták, lehet egy újabb hosszútávú projektre építve…
🔹 A statisztikát tekintve, az indulást követő napon csatlakoztunk, így mindössze 1 nap hátrányban voltuk. Ha első nap csatlakoztunk volna, akkor sem sokkal lennénk előrébb.
🔹 A projekt mindössze 10 napig futott, napi 1 – 1.5% közötti tervekkel, ami 9 nap kifizetés, mert a 10. napon már nem fizetett. Nos, ebből nekünk maximum 8 nap jutott, akinek volt lehetősége minden nap kikérni.
🔹 A legjobb jóindulattal is ez 8x 1 – 1.5% közötti hozam, ami 8 – 12%, így összességében 88 – 92% mínusszal zártunk, de aki első napon elindult ő is mindössze 1 -1.5% plusz hozamot realizálhatott, mert a tőkét a futamidő alatt nem lehetett kikérni.
🔹 Elmondható, hogy ez egyértelműen egy bankroll növelésre használt projekt volt az adminok részéről, így várható, hogy a közeljövőben visszatérnek ismét egy hosszabbtávú projekttel, amit ezen bevételből tudnak majd fedezni.
🔹 Minket jelen pillanatban ez nem vigasztal, sajnos ez egy SIKERTELEN projekt volt..

🪩 Közösségi Csatornáim, melyekhez Fontos csatlakoznod!

☄️ Kövesd Youtube csatornám és csatlakozz Discord szerveremhez, ahol megtalálható minden friss hír és néhány olyan projekt is, amely a honlapon nem.
Légy tagja a közel 1000 tagot számláló Discord szerveremnek!

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png

👫 Discord - Ahol Minden Megtalálható!

Discord Szerver

📹 Youtube - Minden Videó

Youtube Csatornám

📲 Telegram - Néhány infó

Telegram Csatornám

© 2023 A Te Üzleted @ Minden jog fenntartva | Nem vagyok sem befektetési, sem üzleti tanácsadó! | A feltüntetett cégek a saját álláspontomat tükrözik.

« Translate »